nlc.hu
Gasztro

Bezár a veresegyházi Katlan Tóni étterem

Újabb kedvelt étterem zár be

Lehúzza a rolót az étterem a'la carte része, csak a catering marad.
étterem

Bezár Budapest vonzáskörzetének kedvelt étterme, a veresegyházi Katlan Tóni Kultúrkonyha. A szomorú hírt a közösségi oldalukon tették közzé – szúrta ki a magyarkonyhaonline.hu. A konyha június 24-én zár be, onnantól csak rendezvényekre koncentrálnak.

Az elmúlt években a világban egyre gyorsabban zajlanak az események, amikre nincs ráhatásunk. Rengeteg dolgot éltünk/élünk meg mindannyian mostanság. A pandémia több hullámát, az alapanyag és rezsi költségek sosem látott emelkedését, a munkaerőpiaci kihívásokat… Mindvégig kerestük a legjobb megoldásokat, rugalmasan fordultunk, amikor kellett, változtattunk, ha szükségét láttuk, újraterveztünk, ahányszor úgy hozta az élet. Most is ezt tesszük, amikor – hosszas gondolkodás és sok-sok konkrét “agyvihar” után meghoztuk a döntést” – olvasható többek között a posztjukban, amelyből az is kiderül, hogy céges vagy családi rendezvényeket (mint például esküvőket) továbbra is vállalnak.

Mint a portál megjegyzi, a Katlan Tóni Kultúrkonyha évek óta sok munkát tett abba, hogy a klasszikus vidéki vendéglátás visszakapja eredeti fényét és minőségét.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top