Gasztro

Nyerő nyári online bevásárlás (x)

Az ALDI online bevásárlás rendkívül praktikus, hiszen megspóroljuk a vásárlásra szánt időt, és még cipekednünk sem kell. Most azonban nemcsak időt és energiát takaríthatunk meg, de a 2022. július 7. és 2022. augusztus 3. között zajló nyári játékkal akár vissza is nyerhetjük a vásárlásunk teljes összegét, illetve indulhatunk a számos későbbi bevásárlásunkat fedező fődíjért.

Nyerő nyári online bevásárlás (x)Nyerjük vissza nagybevásárlásunkat!

A játék 4 hete alatt az ALDI online bevásárlók közül kisorsolásra kerül heti egy szerencsés, aki az egyszeri, minimum 20 000 Ft értékű nagybevásárlásának teljes összegét – online, akár több részletben, ALDI termékekre levásárolható kupon formájában – visszanyeri, azaz arra a hétre ingyenesen vásárolt be a család számára. Bárhogy is kedvel minket Fortuna, kétszer ugyanaz a bevásárlás nem nyerhet a játék ideje alatt, de aki többször vásárol, több esélyt is kap a nyereményekre. És valamennyi vásárló, így a heti nyertesek is nyugodtan hazavihetik a fődíjat!

Nyerő nyári online bevásárlás (x)

Ingyen bevásárlás, akár hónapokon át

A fődíj egy 500 000 forintos, a ROKSH-on ALDI-termékekre beváltható virtuális kupon, amely hosszú időre megoldja a bevásárlással járó nehézségeket. A kupon felhasználása rendkívül egyszerű: minden egyes vásárlás során levonják annak értékét, addig, ameddig futja rá a keretből. A nyereményjáték részletei megtalálhatóak a roksh.com/aldi oldalon.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top