Gasztro

A legjobb recept a spóroláshoz

Meg lehet alkotni a spórolás tökéletes receptjét? Nekünk sikerült! Megmutatjuk, hogyan.

Hozzávalók:

·tudatos ALDI vásárló
·tetszőleges ALDI üzlet
·gondosan összeállított bevásárlólista
·megfelelő mennyiségű és méretű bevásárlótáska

A legjobb recept a spóroláshoz

Elkészítés:

  •  Tanulmányozd online szórólapunkat!

Ismerd meg a legfrissebb ajánlatokat weboldalunkon vagy az applikációban, és írd a bevásárlólistádra a kedvezményekkel fűszerezett termékeket!

  • Időzíts tudatosan!

A vásárlások időzítésével kihasználhatod az aktuális ajánlataink és kedvezményeink adta lehetőséget, így több marad a pénztárcádban.

  •  Válaszd saját márkás termékeinket!

Tudtad, hogy kínálatunk 80%-a saját márkás termékekből áll? Tapasztald meg Te is a kiváló minőséget és az akár 20-30%-os árelőnyt a márkatermékekhez képest. Élmény velük spórolni!

  • Válaszd az XXL-es kiszereléseket!

A „többet, olcsóbban” elvet követve számos terméket szerezhetsz be még alacsonyabb egységáron. Keresd az XXL feliratokat a polcainkon és spórolj!

  •  Vegyél részt kuponakcióinkban!

Időszakosan meghirdetett kuponakcióink során – a vásárlásod értékétől függően – ALDI-s kuponnal ajándékozunk meg, amit meghatározott időn belül bármilyen termék megvásárlására felhasználhatsz!

A legjobb recept a spóroláshoz

  • Rendeld meg termékeinket online!

Az idő is pénz: rendelj online és megspórolod a bevásárlásra szánt időt. A kedvezményes ajánlatokat az ALDI Online bevásárláson keresztül is élvezheted. Több mint 3700 ALDI termék közül választhatsz, a ROKSH profi „Személyes bevásárlója” pedig összeállítja és házhoz szállítja a megrendelt „ALDI-kosarat”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top