Gasztro

Ajándék testnek és léleknek

Színházjegyek áráért ínyencségekkel teli ajándékcsomagok a Városmajori Szabadtéri Színpadtól

A jelenlegi, sok tényezőtől nehezített és kiszámíthatatlan helyzetben olyan ajándékkal szerettük volna meglepni a színház és a gasztronómia iránt érdeklődőket, mely egyaránt élményt ad testnek és léleknek, s akár egy család minden tagjának örömteli meglepetést jelent!

MINŐSÉGI KULTÚRA ÉS MINŐSÉGI ÉLELMISZER

Karácsonyi csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy színházi ajándékkártyáink mellé válogatást adunk a Nekedterem.hu ínycsiklandó termékeiből – a csomagok ára 100%-ban színházjegyekre váltható, a többi termék extra ajándék.

Ajándék testnek és léleknek

Színházunk idén ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját és az ünnep visszatükröződött teljes évadunkon bevonzva sok új partnert. Karácsonyhoz közeledve még inkább fontosnak éreztük az összefogást másokkal. A Nekedterem.hu-ban olyan partnerre találtunk, melynek cégfilozófiájával könnyen azonosulunk: a kíméletes eljárásokkal dolgozó kisgazdaságoktól (pl. Szűcs Árpád – MívesTészta; Palástiné Kovács Ágnes – Venyige tanya; Váraljai László és családja Csongrád megyéből, Nekedterem) közvetlenül beszerzett, friss, tápanyagban gazdag, minőségi alapanyagokat és termékeket kínálnak az erre fogékony vásárlóknak. „Nem kell piacra menj, a Nekedterem.hu-val a piac jön hozzád.”

Ajándék testnek és léleknek

Tekintse meg ajándékcsomagjainkat.

Színházunk ugyanennyire érzékeny arra, hogy minőségi élményt – színházi előadást, koncertet, gyerekkoncertet, kertmozis filmvetítést – nyújtson nézőinek. 2023-ban is olyan előadókkal és produkciókkal találkozhatnak nálunk többek között az érdeklődők, mint a Orlai Produkciótól érkező, Hernádi Judit és Gálffi László duójában bemutatott Love Letters, a Mezítláb a parkban Kerekes Évával és Epres Attilával, a színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? című kitűnő vígjáték, a Győri Balett magas színvonalú táncprodukciója, és a Franciaországban Josef Nadj néven ismertté vált Nagy József világhírű koreográfus darabja, az OMMA, valamint színházunk saját centenáriumi előadása, a 100 év Major, avagy az eszméimet nem cserélem. Exkluzív meghívottunk lesz következő évadunkban a francia Avignon Fesztivál HAMLET A L’IMPERATIF előadása. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Ibsen Nóráját viszi színre nálunk, a Kolozsvári Állami Magyar Színház szintén Ibsentől A nép ellenségét. Fellép még a városmajori deszkákon Palya Bea, és hogy a kisebbekről sem feledkezzünk meg: Halász Judit, az Alma és nem utolsó sorban a Kaláka együttes.

Az ajándékcsomagokról, átvételről bővebb információ itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top