nlc.hu
Gasztro

A Konyhafőnök VIP Top6-os mezőnye

Ők jutottak A Konyhafőnök VIP döntőjébe, összeállt a Top6-os mezőny

Kiderült, kik vehetik majd fel a séfkabátot a Döntőben.

A Döntő kapujában rengeteg meglepetés várt A Konyhafőnök VIP versenyzőire: volt, akinek 16 rétegnyi ruhával, másoknak nyers májakkal kellett szembenézniük. A nap végére pedig eldőlt, hogy kik azok a versenyzők, akik jövő héten megkapják a hőn áhított séfkabátokat.

A Konyhafőnök,

A Konyhafőnök zsűrije – Fotó: Sajtóklub

Az első feladatban nehezen feldolgozható alapanyagokkal kellett szembenéznie a hírességeknek. Ilyen volt például a macskacápa, az angolna, a laposhal, az articsóka, a keszeg vagy éppen a királyrák. Végül a zsűri úgy döntött, hogy Dobos Evelin tányérja lett a legjobb, így ő szaladhatott fel Kardos Eszter mellé a galériára: neki már nem kellett még egyet főznie azért, hogy bekerülhessen a Döntőbe.

A második feladatban is várt pár meglepetés a csapatokra, ugyanis mindenkinek egy titokzatos bőröndöt kellett választania, amikben két különleges alapanyag lapult. A főzés végén Kármán Odett és Fésűs Nelly között dőlt el, hogy melyiküknek kell elhagynia a konyhát, végül Odett mehetett fel a galériára, Nelly számára pedig véget ért a verseny.

A Konyhafőnök,

Kialakult A Konyhafőnök VIP Top6-os mezőnye – Fotó: Sajtóklub

Így A Konyhafőnök VIP Döntőjében Kardos Eszter, Dobos Evelin, Ripli Zsuzsi, Osváth Zsolti, Járai Máté és Kármán Odett vehetik majd fel a séfkabátot, hogy tovább küzdhessenek a győzelemért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top