nlc.hu
Gasztro

Jelentősen olcsóbban adják a vajat az ALDI-ban

Jóval olcsóbb lesz a vaj egy hazai diszkontláncnál

A nemzetközi tej- és beszerzési piacon kialakult árcsökkenés teszi lehetővé, hogy az ALDI Magyarország a mai naptól jelentősen, 20 százalékkal kedvezőbb áron kínálja a legkeresettebb vajakat, méghozzá tartósan, nem csak átmeneti akció keretében.
vaj tányéron

Az alacsonyabb árak a nemzetközi és a magyar forrásból érkező vajakra is érvényesek.

Az utóbbi napokban jelentős változás ment végbe a nemzetközi tejpiacon: a nagyobb mennyiségben előállított nyerstej miatt egyrészt megnőtt a kínálat, ami a nyerstej árának csökkenéséhez vezetett, másrészt januárban számos beszállítói szerződés lejárt.

Az ALDI Magyarország alacsonyabb beszerzési árakat ért el, ezért a mai naptól jelentősen, 20 százalékkal csökkentette a két legnépszerűbb, nemzetközi beszerzésű, 82%-os Desira és Milfina saját márkás vaj árát, így ezek 1199 forint helyett ezentúl 959 forintba kerülnek. Ugyancsak csökkentette az áruházlánc a magyar beszerzésű, 60%-os zsírtartalmú, 100 grammos saját márkás Kokárdás vaj árát, ami 479 forint helyett mostantól 383 forintba kerül.

Ez a három népszerű saját márkás ALDI-termék adja az áruházlánc teljes vajforgalmának több mint felét, így a vásárlók a legkedveltebb vajakat a mai naptól már valamennyi ALDI-üzletben jelentősen olcsóbban tudják beszerezni.

Forrás: MTI/nlc, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top