nlc.hu
Gasztro

Kósa L. Adolf gigafogyása

20 kilót fogyott fél év alatt Kósa L. Adolf, az egykori tévés alatt már 125 kilót nyomott a mérleg

Újra jól érzi magát a bőrében.

Húsz kilót fogyott az elmúlt fél évben Kósa L. Adolf, aki alatt már 125 kilót nyomott a mérleg, amikor rátalált a megoldásra. A TV2 egykori műsorvezetője – aki olyan műsorok házigazdája volt, mint a Szerelem első látásra, a Ki vagyok én? vagy az Álompár – 55 évesen nyerte vissza a 20 évvel ezelőtti formáját – írja a Blikk.

Kósa L Adolf,

Kósa L. Adolf még tavaly szeptemberben – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elmondása szerint minden “csodaterméket” kipróbált, végül csokival sikerült lefogynia. “Megvettem az interneten kapható életveszélyes, 5-10 ezer forintos fogyasztó kapszulákat is. (…) Megvettem még a sok-sok százezer forintos, genetikai alapú majdhogynem “űrtechnológiás” szert is, szóval tényleg mindent kipróbáltam, de a legtöbb, amit fogytam, 8 volt” – mesélte a bulvárlapnak Kósa L. Adolf, aki végül úgy fogyott eddig 20 kilót, hogy csokit eszik a fő étkezések előtt.

A 70 százalékos csoki mellett huminsav és útifűmaghéj van benne, és utóbbi, ha vizet iszik rá az ember, megdagad, és már nem kívánok utána többet enni” – árulta el a gigafogyása titkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top