nlc.hu
Gasztro

Ezek a termékek lesznek jóval olcsóbbak a SPAR-ban

A SPAR is beszáll az árcsökkentő harcba, nem is akárhogyan!

Terméktől függően 5-39 százalékkal csökken jó pár árucikk ára a SPAR-ban mától!
Spar

Az utóbbi hetekben a LIDL és az Aldi haladt fej fej mellett a vásárlók kegyeiért folytatott árcsökkentő harcban, most azonban a SPAR is bekapcsolódott a versenybe, méghozzá nem is akárhogyan!

A bevásárlás során több pozitív változásra is figyelmesek lehettünk az elmúlt időszakban, aminek a beszállítókkal kötött előnyösebb megállapodás az oka, az árak mérséklése azonban nem áll meg itt. Az Index értesülése szerint a SPAR is nagy lépésre szánta el magát, és az Árzuhanás névre hallgató promóció keretében hétről-hétre jelentősen csökkenti több kedvelt árucikk árát. Az árcsökkenés mértéke akár a 39 százalékot is elérheti.

„A SPAR szakemberei folyamatosan felülvizsgálják az árakat, melynek eredményeként az Árzuhanás promóció keretein belül hetente újabb és újabb termékek ára csökken az áruházaikban. Minden hétfőn konkrét terméklista jelenik meg, feltüntetve az árcsökkenés mértékét. Előfordulhat, hogy a már listán szereplő termékek ára később még tovább csökken, így érdemes hetente akár többször is átnézni a jegyzéket” – közölte az áruházlánc.

  • a kenyerek, kalácsok ára 13–39 százalékkal,
  • a szalámik, sonkák, párizsik ára 5–21 százalékkal,
  • a száraztészták ára 5–10 százalékkal,
  • a rizsek ára 6–8 százalékkal,
  • a tejfölök, UHT-tejek, joghurtok, kefirek és túrók ára 5–10 százalék közötti mértékben,
  • egyes lisztek ára pedig 9 százalékkal csökken.

A piros és a sárga címkével jelölt akciós termékek mellett a MySPAR mobilapplikációban is tovább bővül a kedvezményesek köre.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top