nlc.hu
Gasztro

Átverés az Auchan nevében

Csalókra figyelmeztet az Auchan

Visszaélnek az üzletlánc nevével.
auchan

Csalókra figyelmeztet a közösségi oldalán az Auchan. Az üzletlánc felhívása szerint adathalászok próbálnak személyes adatokat kicsalni a vásárlóktól az ő nevükben.

Az utóbbi időben több olyan visszajelzést kaptunk, hogy illetéktelenek személyes adatokat próbálnak kicsalni vásárlóinkból az Auchan nevében! Ezúton megerősítjük, hogy nem mi vagyunk a megkeresések mögött! Legyetek óvatosak, és vigyázzatok az adataitokra!” – tette közzé Facebook-oldalán az Auchan.

Nem ez az első alkalom, hogy csalók élnek vissza az üzletlánc nevével. Tavaly nyereményjátékot hirdettek az Auchan nevében a legnagyobb közösségi oldalon. Akkor is személyes adatokhoz próbáltak hozzájutni a csalók, valamint pénzt kicsalni. A felhívás akkor arról szól, hogy az Auchantól Samsung mikrohullámú sütőt lehet nyerni a személyes adatok megadásával és egy jelképes, ezer forint körüli összeg átutalásával. Ráadásul a hamis posztokban azt a látszatot keltették, hogy egyesek már nyertek is így.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top