nlc.hu
Gasztro

Újra megházasodott Jamie Oliver

23 év után újra elvette a feleségét Jamie Oliver

Öt gyermekük jelenlétében erősítették meg a fogadalmukat.
Jamie Oliver és Jools

Több, mint két évtizednyi együttlét után megújította az esküvői fogadalmát Jamie Oliver és a felesége, Jools: a sztárpár a maldív-szigeteki tengerparton egy megható ceremónia keretében fogadott újra örök hűséget egymásnak.

A 47 éves sztárséf húsvétvasárnap osztotta meg a hírt, és fotókat posztolt a szigeten tartott tengerparti szertartásról. Emellett elmagyarázta, miért döntöttek úgy 23 éve tartó feleségével, hogy újra összeházasodnak.

„Jó reggelt mindenkinek! Én és Jools újra összeházasodunk! Igen, 23 együtt töltött év után úgy gondoltuk, hogy különleges pillanat lenne megünnepelni az esküvői fogadalmunk megújítását, mielőtt a gyerekek mind kirepülnek” – írta.

A 47 éves sztárséf húsvétvasárnap osztotta meg az édes hírt, és fotókat posztolt a szigeten tartott tengerparti szertartásról, valamint elmagyarázta, miért döntöttek úgy 23 éve tartó feleségével, hogy újra összeházasodnak.

“Jó reggelt mindenkinek, Én és Jools újra összeházasodtunk! Igen, 23 együtt töltött év után úgy gondoltuk, hogy különleges pillanat lenne megünnepelni az esküvői fogadalmunk megújítását, mielőtt a gyerekek mind kirepülnek” – írta.

Igazán különleges, vicces és romantikus volt, a szertartás szavainak több értelme volt, miután ilyen messzire jutottunk együtt

– tette hozzá.

Visszagondolva az első közös esküvőjükre 2000-ben, így folytatta: „Mintha csak egy szempillantás telt volna el az első esküvő óta, ami nagyon szűk körben zajlott egy falusi templomban. Mindig is arról álmodtunk, hogy elmegyünk a Maldív-szigetekre, és pont olyan volt, amilyennek képzeltük, egyszerűen csodálatos!”

Jamie és Jools most sem vitte túlzásba a fényűzést: az egyszerű ceremóniát mezítláb tartották a tengerparton öt gyermekük jelenlétében.

Míg Jamie fiai, a 12 éves Buddy és a 6 éves River halványkék rövidnadrágot viseltek, hogy passzoljanak apjuk öltönyéhez, addig lányai, a 21 éves Poppy, a 19 éves Daisy és a 14 éves Petal fehér ruhában voltak, hogy passzoljanak anyukájuk menyasszonyi ruhájához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top