nlc.hu
Gasztro

Pénisz alakú nyuszikat árul a brit Aldi

Elismerte az Aldi: pénisz alakú nyuszikat árulnak

Egy vásárlójuk a Twitteren szembesítette őket a pillecukor-nyuszijuk furcsa alakjával, és nem tudtak vitatkozni az állításával.
Aldi

Az Aldi a közösségi médiában az egyik legszórakoztatóbb cégek egyike, nemrég április elseje kapcsán is szellemeskedtek, és úgy fest ez a tulajdonságuk nemcsak Magyarországon, hanem tőlünk nyugatabbra is jellemző. Ezt bizonyítja a brit hálózatuk Twitter oldala, ahol nemrég megosztották egy vásárlójuk bejegyzését, aki szóvá tette egy posztjában, hogy a pillecukor-nyulaik alakja hagy némi kívánnivalót maga után, és finoman szólva sem nyuszira emlékeztet – szúrta ki az RTL.

Tény, hogy a poszt az Aldi nélkül is nagyot futott: már hétmillió megtekintésnél járt, amikor a cég social media felületének kezelője úgy döntött, hogy válaszol.

Ezt még mi sem tudjuk védeni

– szólt a reakciójuk a pénisz alakul pillecukor-nyuszikra. Sajnos az sem a kritikus vásárló, sem az Aldi posztjából nem derült ki, hogy finom-e a pénisz formájú termék. Boldog pénisz alakú nyuszikat mindenkinek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top