nlc.hu
Gasztro

Részegen balhéztak a lengyel játékvezetők a görögöknél

Részegen érkezett Athénba a lengyel játékvezető-stáb, sértegették a helyieket, majd eltűntek

Paweł Raczkowski játékvezető és három segítője már az Athénba tartó repülőn leitták magukat és a görög focit alázták hangosan, miközben épp egy görög Szuperliga-meccs vezetésére érkeztek az országba.

Jó hangulatban érkezhetett a görög fővárosban Paweł Raczkowski nemzetközi képesítésű játékvezető és három lengyel segítője, ugyanis a görög lapok értesülései szerint már a repülőgépen alaposan felöntöttek a garatra. A szem- és fültanúk szerint elképesztő dolgokat mondtak a görög fociról, egy apa és fia reagált is a kijelentéseikre, amiért a bírók rájuk támadtak – írja a 444.

Paweł Raczkowski

Amikor Paweł Raczkowski épp józan (fotó: Profimédia)

Ez a viselkedés annak fényében különösen szép, hogy a lengyelek az AEK Athén – Arisz Szuperliga-meccset vezetni érkeztek az országba. A négyes a repülős és reptéri balhé után felszívódott, nem vették fel a kapcsolatot a klubokkal, akikhez dolgozni jöttek, jelenleg eltűntként kezelik őket. Az AEK Athén közölte, változás várható, új játékvezetők vezetik majd a meccset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top