nlc.hu
Gasztro

Pörkölt okozta a katasztrófát

Pörkölt miatt robbant fel a konyha, lakhatatlan lett az egész ház

Teljesen leomlott az épület fala.
pörkölt

Egy tűzhelyen felejtett pörkölt miatt robbant fel egy parasztház konyhája szerda este a Csongrád-Csanád vármegyei Ambrózfalván – számolt be a Tények. Egyedül lakott a házban a férfi, miután feltette a tűzhelyre a vacsorát, elment otthonról. Elaludhatott a láng, azonban a gáz tovább szivárgott a palackból.

A tulajdonos – amikor hazaért – éppen kinyitotta a kertkaput, ekkor robbant fel a konyha. Nem sérült meg a robbanástól, viszont a háza lakhatatlan lett. Az épület oldalfalai ugyanis megdőltek, a tetőszerkezet pedig megrogyott.

Az utcáról belépve a kapumon, akkor történt ez a robaj, és azon nyomban visszamentem az utcára. Be se tértem a saját udvaromra, és egyből hívtam a tűzoltóságot” – elevenítette fel a történteket a háztulajdonos, Balogh Géza, aki néhány hét múlva szerette volna felújítani a konyháját is, ami felrobbant. Most az önkormányzattól kapott átmeneti szállást.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top