nlc.hu
Gasztro

Johnny Depp egy pesti étteremben

Johnny Depp nem kapott helyet egy budapesti étteremben

Azért egy közös fotó mégis készült a személyzettel.

Johnny Depp éppen Magyarországon tartózkodik, amiről már rengeteg kép és videó is készült, a TikTokon pillanatok alatt trend lett belőle. A színész imádja a gasztronómiát, ezért Budapesten is enged a kulináris élvezeteknek: egy finom tapas reményében akart beülni egy étterembe a Palotanegyedben, ám nem szolgálták ki az adott helyen.

A filmsztár az Arquitecto Pitpitben nevű étteremben szeretett volna ebédelni, ám – ahogy azt a hely dolgozói elmondták – éppen esküvő volt náluk, így nem tudták kiszolgálni. 

„Elég izgi hetünk volt a Pitpitben: először Benedict Cumberbatch vacsizott nálunk, aztán meg Johnny Depp ugrott be. Azért csak beugrott, mert nem tudtuk leültetni; az igazsághoz tartozik, hogy esküvő volt, de ez persze, így is vicces. Az a policynk, hogy a nálunk szórakozó hírességekkel nem fotózkodunk, de mivel Cry-Baby nem evett-ivott, vele lőttünk egy kispályás focicsapatos képet” – írták közösségi oldalukon.

Johnny Depp

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top