nlc.hu
Gasztro

A térdéből kiműtött porcot is belefőzte a szószba

A térdéből kiműtött porcot is belefőzte a bolognai szószba

És aztán a porccal együtt az egészet megette a spanyol influenszer és a barátja.
Bolognai spagetti az asztalon egy tányérban

Bizarr dologról számolt egy podcastben a kétmillió követővel rendelkező spanyol influenszer, Paula Gonu. Elmesélte, hogy egyszer főzés közben a saját térdporcából is tett egy keveset abba a bolognai szószba, amit magának és a párjának készített.

A porcra úgy tett szert, hogy egy sérülés után meg kellett műtetni a térdét, ahonnan eltávolították a meniszkusz nevű porc egy részét. Miután az orvosok megkérdezték tőle, szeretné-e megtartani a kiműtött porcdarabot, a nő igennel felelt.

Az alkoholban eltett porc elfogyasztása úgy merült fel, hogy Gonu viccelődni kezdett a barátjával: „azt mondtam neki, hogy meg akarom enni, mert a részem volt, és vissza kell tennem a testembe”. Ezután főzött egy bolognait, beletette a porcdarabot, és megették.

Bár sokan gusztustalannak és felháborítónak tartják a történetet, az influenszer szerint az állatoknak ennél sokkal gyomorforgatóbb részeit is elfogyasztjuk, vagyis a különleges receptjével nem volt semmi gond.

(Business Insider via 24.hu)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top