Tengeri halas szendvicsek
Ez a kép csak úgy hemzseg az utálatos étel-alapanyagoktól. Kezdjük is! / Fotó: Carlo A, Getty Images
Fotó megosztása:
Friss koriander a vágódeszkán
Kezdjük a fűszerekkel! Az utóbbi évek legtöbbet emlegetett megosztó fűszere a közép- és dél-amerikai konyhák alapfűszere, a koriander. / Fotó: Liudmila Chernetska, Getty Images
Fotó megosztása:
Köménymagok egészben és őrölve
A köménynek is masszív ellentábora van. Sokan őrölve még megeszik, no de egészben ráharapni! / Fotó: Rizly, Getty Images
Fotó megosztása:
Kapros céklás borscsleves
Az utálatos-imádatos kapor. A borscsleves és tökfőzelék örök társa. / Fotó: Alexander Spatari, Getty Images
Fotó megosztása:
Sült kelbimbó
Kelbimbó nélkül nincs utálatos étel toplista! Pedig egy igazi csodazöldség, rendkívül egészséges. / Fotó: VO IMAGES, Getty Images
Fotó megosztása:
Brokkoli
A kelbimbó zöld párja, a brokkoli a legegészségesebb zöldségek toplistáján is dobogós. / Fotó: Karl Tapales, Getty Images
Fotó megosztása:
Párolt cékla
Ásványaianyag-bomba, rendkívül egészséges. Sokak számára mégis elviselhetetlen a sokat méltatott, úgynevezett földes íz. / Fotó: Meighan Makarchuk, Getty Images
Fotó megosztása:
Olívabogyó-variációk
Ínyencfalat vagy az ételből kiturkálandó alapanyag? / Fotó: Owen Franken, Getty Images
Fotó megosztása:
Erdei gombák a vágódeszkán
Az erdő kincsei. Sokan a gombák puha állagát és szagát is utálják. / Fotó: Vaivirga, Getty Images
Fotó megosztása:
Frissen préselt paradicsomlé
A paradicsom oké, no de a leve! Sokaknál kiveri a biztosítékot a gyakran meg is sózott, borsozott paradicsomlé. / Fotó: Irina Khabarova, Getty Images
Fotó megosztása:
Vegán saláta tofuval
A szójababsajt, avagy a tofu több mint utálatos étel. A húsmentes élet sokak számára különösen íztelen szimbóluma. / Fotó: Yagi Studio, Getty Images
Fotó megosztása:
Mazsola
A mazsolautálók szabályos lélekközösséget alkotnak. Mennyi süteményüket rontotta el már a mazsola! / Fotó: lacaosa, Getty Images
Fotó megosztása:
Kéksajt
Elegánsan hangzik a nemespenész, de sokaknak elviselhetetlen az illata (szaga) és a kesernyés íze. Az érlelt, lágy sajtok nem az ő csemegéik. / Fotó: nicolamargaret, Getty Images
Fotó megosztása:
Tengeri halak és tenger gyümölcsei
Tengeri puhatestűek: kagylók, rákok, homár, polip. Egyeseknek kincsek, mások menekülnek előlük. / Fotó: AlexRaths, Getty Images
Fotó megosztása:
Szardellás pintxo, spanyol falatkák
Még az eredeti Cézár-salátának is alapanyaga, sokakat azonban menekülésre késztet a szardella / Fotó: Mario Marco, Getty Images
Fotó megosztása:
Tonhalkonzerv
Érdekes módon nem egyéb halkonzervek, hanem kifejezetten a tonhal végez a negatív toplistákon. / Fotó: Kinga Krzeminska, Getty Images
Fotó megosztása:
Marhamáj
A máj. Csodás ásványianyag-forrás, de sokan egy életre nem növik ki ezt az ellenérzésüket. A csirkemáj a legsemlegesebb ízű, a marhamáj egészen büdös tud lenni a készítéskor, a kacsa- és a libamáj pedig igazi luxustermék. / Fotó: istetiana, Getty Images
Fotó megosztása:
Löncshúskonzerv
Itt valójában nincsenek kérdéseink. Emberi fogyasztásra nem igazán ajánlott a löncshúskonzerv. / Fotó: rubberball, Getty Images
Fotó megosztása:
Keményre főzött tojás
Mindennapi alapélelmiszer vagy kénesen büdös kaja? / Fotó: fordeno, Getty Images
Fotó megosztása:
Street food: sült krumpli majonézzel
Meglepő, de a majonéz igen jól szerepel az utálatos ételek listáján. / Fotó: WEKWEK, Getty Images
Fotó megosztása:
Hawaii pizza
Olvadó sajt, sonka és ananász. Listánk méltó lezárása a Hawaii pizza! / Fotó: VeselovaElena, Getty Images
Fotó megosztása: