nlc.hu
Gasztro

Ételmérgezésben halhatott meg egy harkányi férfi

Leértékelt élelmiszer miatt halhatott meg egy férfi, sok a kérdőjel

Többen is megpróbáltak utánajárni, mi történhetett, de a válaszok nem segítettek egyelőre.

Vélhetően leértékelt élelmiszer vezetett egy férfi halálához. A biztonsági őrként dolgozó férfi még a múlt héten vitt haza akciós élelmiszert abból a siklósi áruházból, melyben biztonsági őrként dolgozott. Az ételt később testvérével elfogyasztották, és mindketten rosszul lettek. A férfi kórházba szállítása után elhunyt, testvérét az intenzív osztályon kezelik, írja az Új Harkányi Hírek.

Az Országos Mentőszolgálat megkülönböztető jelzést használó mentőautója halad a fővárosi Andrássy úton

Képünk csak illusztráció. (Fotó: MTVA/Faludi Imre)

Miután a bama.hu szerkesztősége arról értesült, hogy egy testvérpárt azonos tünetekkel egyszerre szállították egy vidéki kisvárosból a pécsi kórházba, és egyikük meghalt, a Siklósi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály vezetőjét, valamint a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központot is megkeresték. Utóbbitól kaptak is visszajelzést, de a személyes adatok védelmére hivatkozva nem válaszoltak a kérdésekre. Emellett sikerült elérniük a testvért, de ő nem akart nyilatkozni, amíg a betegség okait a hatóságok fel nem tárják. 

A Blikk is megpróbált utánajárni az esetnek, ők a rendőrséghez fordultak, és azt a választ kapták, hogy “a megkeresésében szereplő, vagy ahhoz hasonló esettel kapcsolatban a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságra bejelentés, feljelentés nem érkezett, rendőrségi eljárás nem indult”. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top