Gasztro

A tökéletes nyári grillezés összetevői: minőségi alapanyag és saját készítésű pác

A nyarak egyik legjelentősebb gasztronómiai élménye a grillezés. Amellett, hogy a közös kerti sütögetések során különböző ízkombinációkat varázsolhatunk az asztalra, remek alkalmakat nyújtanak arra is, hogy minőségi időt töltsünk a szeretteinkkel. Azonban a jó társaságon kívül még további két fontos elemre is szükségünk van a grillezéshez: minőségi alapanyagra és saját készítésű pácra. A PICK Friss hús logóval ellátott termékek pedig olyan termékelőnyökkel rendelkeznek, melyek egyedülállóak a friss sertéshús piacán.

Manapság egyre több a tudatos vásárló, akik az alapanyagok kiválasztásánál kiemelt figyelmet fordítanak a termékek eredetére, minőségre. A nyári grillezések során szintén fontos, hogy a legjobb hozzávalókból dolgozzunk – legyen szó a húsokról és a pácokról is –, hiszen nem mindegy, milyen minőségű étel kerül a kerti partin az asztalra. A húspultok kínálatában azonban nem könnyű eligazodni, ezért is egyre népszerűbbek az előre csomagolt és márkázott termékek, amelyek a csomagolásokon feltüntetett információkkal segítik a választást.

A tökéletes nyári grillezés összetevői: minőségi alapanyag és saját készítésű pácA PICK Friss hús termékei biztosítják azokat a termékelőnyöket, amelyek egyedülállóak a friss sertéshús piacán. A húsok származása teljes mértékben nyomon követhető: magyar gazdaságból érkeznek és az egész folyamatot a gyártó felügyeli. A minőségi garancia három pillérre épül: a húsok tanúsítottan 100%-ban GMO-mentes termelésből, antibiotikum-mentes takarmánnyal hizlalt sertésektől származnak, a megfelelő tartási körülményeket pedig a magas állatjóléti tanúsítvány bizonyítja. Mindez kiegészítve ízletes pácokkal, a tökéletes grill-élmény sem marad el! 

A tökéletes nyári grillezés összetevői: minőségi alapanyag és saját készítésű pácA PICK Friss húshoz azt javasoljuk, hogy a pácot is készítsd el te magad, az ízlésednek megfelelően! Hiszen így nem csak abban lehetsz biztos, hogy az ételhez felhasznált hús kiváló minőségű, a pác összetevőit is egytől egyig ismerni fogod. Ezáltal olyan elsőrendű étellel kínálhatod vendégeidet, családtagjaidat, aminek senki sem tud majd ellenállni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top