Házias húsleves
A húsleves ízének mélységet ad, ha nem azonnal merünk belőle. Viszont vigyázzunk, 2-3 napnál tovább ne tároljuk hűtőben! / Fotó: Rosanics Petra, Nosalty Ételfotó
Fotó megosztása:
Gulyásleves
Még az állaga is megváltozik, kellemesen besűrűsödik a gulyásleves másnapra. / Fotó: annavaczi, Getty Images
Fotó megosztása:
Babgulyás
Nem csak a gulyás, mindenféle sűrű leves, ragulevesek, babgulyás is igazi „másnapos" leves / Fotó: rlat, Getty Images
Fotó megosztása:
Franciasaláta
Egy fél nap a hűtőben, és összeérnek az ízek a franciasalátában. / Fotó: Santiago Urquijo, Getty Images
Fotó megosztása:
Lasagne
A lasagne egy új szintre lép, ha hagyunk neki egy kis időd. A mártás beleivódik a tésztalapokba, és a húsos ragu is ízesebb lesz. Érdemes egy jó nagy tepsivel sütni! / Fotó: Creativ Studio Heinemann, Getty Images
Fotó megosztása:
Virslis lecsó
A paprika jól beszívja a paradicsomos, hagymás szaftot egy nap alatt. / Fotó: doram, Getty Images
Fotó megosztása:
Chilis bab
A chilis babot kötelező egy nappal előre megfőzni! / Fotó: DNY59, Getty Images
Fotó megosztása:
Töltött káposzta
A töltött káposzta felmelegítve az igazi. 😉 / Fotó: Aniko Hobel, Getty Images
Fotó megosztása:
Sonkás-sajtos quiche
A pizza csakis frissen, de a sós quiche-ek íze is összeérik: a tojásos-tejszínes francia pite több napig remek harapnivaló. / Fotó: StockSolutions, Getty Images
Fotó megosztása:
Hagyományos rakott krumpli
Hagyományos rakott krumpli / Fotó: Profimedia
Fotó megosztása:
Disznótoros rakott káposzta
Nem csak a krumpli, minden rakottas ízének jót tesz, ha összeérnek a rétegei. Disznótoros rakott káposzta. / Fotó: Kiki, Nosalty Ételfotó
Fotó megosztása:
Marhapörkölt
Minden bográcsban, fazékban főtt pörköltfélének jót tesz legalább fél nap pihenő. Még a zöldségpörköltöknek is! / Fotó: Aniko Hobel, Getty Images
Fotó megosztása:
Bolognai ragu tagliatellével
Csakis a bolognai ragu jobb másnap, a tészta frissen főzve finom! / Fotó: Wirestock, Getty Images
Fotó megosztása:
Indiai curryk /
Indiai curryk / Fotó: DigiPub, Getty Images
Fotó megosztása:
Pogácsa
Naná, hogy a pogácsa párnaposan a legjobb! / Fotó: Emanuel David / 500px, Getty Images
Fotó megosztása:
Retró almás pite
A pitéknek minden formájukban jól áll egy kis öregség. / Fotó: Réthly Dávid, Nosalty Ételfotó
Fotó megosztása:
Lekváros linzerek
Ha kihűlt, zárt dobozba tesszük a linzereket, hogy puhára érjenek. / Fotó: Anjelika Gretskaia, Getty Images
Fotó megosztása:
Házilag sütött kekszek
Sőt, minden keksznek hagyjunk pihenési időt fogyasztás előtt. / Fotó: Angela Kotsell , Getty Images
Fotó megosztása:
Répatorta
A répatorta szottyosan az igazi! / Fotó: Kriangkrai Thitimakorn, Getty Images
Fotó megosztása:
Kekszszalámi és datolyagolyók
Az aszalt gyümölcsök, magvak és télies fűszerek találkozása a kekszszalámiban és datolyagolyókban. Hagyjunk időt nekik! / Fotó: jchizhe, Getty Images
Fotó megosztása:
Házilag sütött zserbó
A legjobb zserbó rétegei kicsit elmosódnak, ahogy összeér a lekvár a tésztával. / Fotó: Jana Milin, Getty Images
Fotó megosztása:
Diós bejgli
Friss bejglit nem eszünk. Ugye?! 🙂 / Fotó: topschool, Getty Images
Fotó megosztása: