nlc.hu
Gasztro

Borsos összeget kellett volna fizetnie a posztolásért

Az étteremből posztolt, majd kézhez kapott egy 21 millió forintos számlát

Egy nő úgy döntött, hogy megoszt egy ártatlan képet az éttermi vacsorájáról, azonban ennek köszönhetően egy 21 milliós számlát kapott kézhez.

Egy kínai nő úgy döntött, hogy elmegy egy kellemeset vacsorázni. Úgy döntött, hogy a kínai WeChat alkalmazást használja, hogy ezt a szép pillanatot a közösségi médiában is megossza, de vélhetően már egy életre megbánta a döntését.

A kép posztolásáért azonban jókora összeget kellett volna fizetnie, pontosabban 430 ezer jüant, azaz körülbelül 21 millió forintot. 

Nem csoda, hogy amikor fizetésre került volna a sor, a nő értetlenül állt a kassza előtt. Utólag kiderült, hogy a feltöltött fotón az asztala QR kódja is szerepelt, amely szükséges a rendelés leadásához. Ugyan a fotót csak néhány ismerősével osztotta meg, úgy gondolták, hogy vicces lenne temérdek mennyiségű ételt hozzádobni a kosárhoz. 

Egy nő eszik, és ízlik neki az étel

A fotó illusztráció (Fotó: Unsplash)

A The South China Morning Post szerint Wang barátai 2580 tintahalat, 1850 kacsavért, 9990 garnélát adtak hozzá a rendeléshez. Annak ellenére, hogy a nő törölte a posztot, továbbra is sorban érkeztek a megrendelések. Szerencsére az étterem tulajdonosai megértőek voltak az esettel kapcsolatban, így elengedték anélkül, hogy ki kellett volna fizetnie a teljes számlát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top