nlc.hu
Gasztro

Nyugati téri McDonald's felújítása

Legendás budapesti McDonald’sra kerül lakat ma este

A McDonald’s fél évre zárja be a Föld egyik legszebb McDo-jának választott éttermét.

A terézvárosi Nyugati tér McDonald’s műemlék épületét különleges belsőépítészeti elemek és természetes alapanyagok használatával építik újjá. A Nyugati pályaudvar tőszomszédságában található épület az előbbihez hasonló neoreneszánsz-neoromantikus stílusban épült. Ezeket a stíluselemeket az étterem az átalakítás után is megtartja.

Legendás budapesti McDonald’sra kerül lakat ma este

A belső kialakítás RAY-design koncepciója

egyedi tükrös üvegfelületekkel, rézburkolatú lámpatestekkel és több speciális, de a dizájnba illő bútorelemmel egészül ki. Minden belsőépítészeti elem természetes anyagból készül: öntött terrazzo padlót, valamint fa- és rézburkolatokat használnak majd. A belső pillérek díszítő festését restaurátor készíti.

A kiadópult felé jelenleg lefelé vezető lépcső megszűnik, és ezt a födémszakaszt felemelik a bejárati padlószinthez. A vendégek az épület közepén lévő, kétoldalt elhelyezkedő lépcsősoron juthatnak fel a galériára és a mezzanine szintre.

Az étterem látványossága lesz egy ételszállító szalag,

a konyha két szintje között. A transzporter felmegy egészen a galéria szintre, és egy üvegdobozon keresztül a vendégek is nyomon követhetik a termékek útját. Az étteremben érintőképernyős kioszk és a hagyományos kassza egyaránt lesz. A vendégeknek lehetőségük lesz a rendelésüket ezen módokon, vagy a MyMeki® mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is leadni, és akár egyenesen az asztalhoz rendelni.

A Nyugati téri étterem zárva tartása alatt

az étteremlánc Westendben, Oktogonon, valamint a Jászai Mari téren található egységei változatlanul várják a vendégeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top