nlc.hu
Gasztro

Gyilkossági kísérlet gyöngyvirággal

Nagyon alattomos módon akarta megölni férjét a házasságtörő keresztény asszony

Gyilkossági kísérlet a vád az amerikai nő ellen.

A 37 éves Sarah Scheffert, aki a Missouri állambeli Kálvária Gimnázium művészet- és formatervező tanára, múlt héten került vád alá, gyilkossági kísérlet miatt – írja a New York Post. A nő viszonyt folytatott egy másik férfival. Úgy bukott le, hogy férje rejtett kamerával rögzítette, amint a

Nagyon alattomos módon akarta megölni férjét a házasságtörő keresztény asszony

nő mérgező növényt kever a férfi turmixába.

 „Az áldozat elmondta, hogy megmagyarázhatatlan betegsége szerinte szándékos mérgezés következménye” – közölte a rendőrség.

Férjének vallomása szerint Scheffer nyolc alkalommal is furcsa ízű itallal vagy étellel kínálta őt. Miután elfogyasztotta, rendkívüli fáradtság, zavartság, homályos látás, súlyos szájszárazság és hányinger tüneteit tapasztalta. A nő kitérő válaszokat adott kérdéseire, ezért a férj bekamerázta a konyhát, amiből kiderült, hogy a tanárnő gyöngyvirággyökeret kevert a férfi italába. A kihallgatásán azt mondta, tudja, hogy ezzel akár a férfi halálát is okozhatja.

A gyöngyvirág nagyon mérgező.

A növény minden részében jelen lévő toxinok rendszertelen és lassú pulzust, hasi fájdalmat és hasmenést okoznak. Már közepes mennyiség elfogyasztása is halálos lehet.

A nő egy ázsiai férfival folytatott viszonyt, akinek meglátogatásához repülőjegyeket is próbált vásárolni; ez lehetett a mérgezés oka. Scheffer családja és ismerősei el nem tudták képzelni, hogy a tanárnő ilyesmire adja a fejét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top