Durva tévedés: órákig fillérekért adta méregdrága sütőjét az Electrolux  

Vad Rózsa | 2024. Február 15.
Ezernél is többen csaptak le az 1800 forintért kínált 160 ezres sütőre.

Téves árral szerepelt egy valójában 160 ezer forintba kerülő, beépíthető sütő szerda délután az Electrolux weboldalán – írja az Index. Egy olvasójuk – bár szerinte is nyilvánvaló volt a hiba – egyből kettőt is rendelt volna a sütőből, az 1800 forintos darabáron. Rajta kívül még 1300-an repültek rá az ingyen sütőre.

Tegnap egyik ismerősöm szólt, hogy az Electrolux egyik százhatvanezres sütőjét most 1800 forintért meg lehet venni. Rögtön meg is rendeltem kettőt

– írta a szemfüles illető. Bár az Electrolux egy óra alatt kijavította a téves árat, addigra vásárlók százai csaphattak le a lehetőségre.

„Nem tudom ki küldik-e a terméket (ingyenes kiszállítással egyébként) vagy inkább a büntetést választják”

– tette hozzá enyhén passzív-agresszív hangnemben.

A lap az Electroluxtól is megkérdezte, mégis, hogyan gondolták az „ingyen ebéd” jellegű akciót, mire az alábbi választ kapták:

2024.02.14-én délután folyamán a www.electrolux.hu weboldalon téves árral szerepelt az Electrolux SteamBake 600 (EOD5C71Z) beépíthető sütő. A hibát egy informatikai probléma okozta, amelyért ezúton is elnézést kér vásárlóitól az Electrolux.

Az 1300, rendelését online leadó érdeklődőt az Electrolux automatikus e-mailben tájékoztatta a megrendelés tudomásulvételéről és jelezte, hogy az e-mail nem minősül a megrendelés visszaigazolásának – mondta Tóth Péter, az Electrolux magyarországi értékesítési divízójának igazgatója. A vásárlási folyamat teljessé válásához viszont egy második üzenet is szükséges. A rendelési visszaigazolást viszont már nem kapták meg a vásárlók, ezáltal a rendelések sem teljesültek, és így a kiválasztott termék sem fog megérkezni senkihez – legalább is ezen az áron nem.

Az érintett vásárlók csütörtökön e-mailben is tájékoztatást kaptak

a problémáról. Az okozott kellemetlenségért viszont minden érintett egy 20 százalékos kupont kap, amit a webáruházban lehet beváltani. Egyben pedig megjegyezték, hogy szokatlanul nagy árcsökkenés esetén érdemes felvenni a kapcsolatot az Electrolux ügyfélszolgálatával, ahol készséggel adnak információt.

Exit mobile version