Gasztro
Szponzorált tartalom

Ezekkel a webshopokkal értékes időt spórolhatsz

Akár egyedülállóként állod meg a helyed, akár családanya vagy, a nap 24 óráját senkinek sem egyszerű beosztani. Így spórolj időt online!

Az online vásárlás nem új keletű, azonban sokunk napi rutinjában mégsem szerepel, pedig értékes órákat és idegtépő pillanatokat spórolhatunk meg egy-egy jó döntéssel. Gondold át a napi rutinodat, és alakítsd az életvitelednek megfelelően a vásárlási szokásaidat!

Ruha, cipő, táska

Néha mindannyiunknak kell egy kis vásárolgatás ahhoz, hogy feldobjuk a napunkat. Kit ne derített volna már jobb kedvre egy szép táska, egy jó áron kifogott cipő vagy egy csinos ruha?! Ha városban élsz, akkor pontosan tudod, hogy a stresszűző shopping könnyen átcsaphat idegtépő időtöltésbe: a próbafülkék előtt rendszerint nem csak te állsz, és a kasszánál is sok más sorstársad vár a sorára. Azért, hogy a szabadidődet valóban pihenéssel töltsd, rendelj online, ahol biztos, hogy van a méretedben ruha, a fizetés néhány másodperc, és cipekedned sem kell. Ha pedig valami esetleg nem passzol méretben, minden webáruház visszaveszi és kicseréli az adott cipőt, ruhát, nadrágot.

Bevásárlás

A ruhák után az élelmiszereket árusító webáruházak a legnagyszerűbb találmányok. Nem kell a boltban sorban állni, hallgatni az árleolvasók véget nem érő zaját, és tülekedni a kenyérért, vagy azt kutatni, hogy az eddig megszokott helyről most éppen hova kerültek át a mosóporok. Helyette otthonról vagy a kávészünetedben az irodából, de még a tömegközlekedésről is kényelmesen, gyorsan, és ami a legfontosabb: stresszmentesen intézheted a bevásárlást egy élelmiszerwebshopban.

Gyógyszer

Néha még egy gyors gyógyszertári látogatás sem fér bele egy sűrű hétköznapba, vagy amire odaérnénk, már bezár. Jó tudni, hogy már gyógyszert vagy bármilyen gyógyhatású készítményt is rendelhetsz interneten, ami nem vényköteles. Nem arra buzdítunk, hogy tárazz be minél több gyógyszerből, de a bevált fájdalomcsillapítóból, meghűlés elleni szerekből nem árt, ha a nagyobb kiszerelést választod a rendelés során.

Kozmetikumok

Ha nem egy drogériában, sorban állással szeretnéd tölteni a szabadidődet, akkor egy kozmetikumokat áruló webshoppal sok időt spórolhatsz magadnak. Ha a jól bevált alapozód vagy a kedvenc parfümöd fogyott ki, út közben is meg tudod rendelni a termékeket, amiket rendszerint 3-5 nap alatt kiszállítanak. Arra azonban vigyázz, hogy ha például új rúzst próbálsz ki, a képen látott szín nem feltétlenül fog egyezni azzal, ahogy a szádon mutat majd. Ugyanez a helyzet a körömlakkokkal, púderekkel és más kozmetikumokkal is. Ilyen esetekben érdemes bemenni a boltba, kipróbálni, és csak utána megrendelni az adott terméket.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top