Gasztro

A bevásárlás még soha nem volt ilyen egyszerű (x)

Töltsön még több időt szeretteivel, a heti nagybevásárlást pedig intézze a Tesco Online szolgáltatásaival gyorsan, kényelmesen, kanapéja kényelméből!

Ismerős érzés, amikor egy fárasztó nap után már nincs kedve boltba menni? Akkor a Tesco Online szolgáltatásait Önnek találták ki!

Bevásárlás házhoz szállítva

A Tesco Otthonról szolgáltatás, mely most már Érden, Gödöllőn és vonzáskörzetükben is elérhető, több mint 15000 friss és tartós terméket kínál nagyobb városokba és környékére. Ezeket kérheti házhozszállítással az Ön által választott kétórás idősávban, mi pedig egészen az ajtajáig visszük rendelését – a meghatározott területeken akár már aznap* – vagy az Átvételi Pontok egyikére is elmehet érte, ahol munkatársunk a csomagtartójába teszi bevásárlását, így Önnek ki sem kell szállnia az autóból. Nemcsak a vásárlás, hanem a fizetés is gyors és kényelmes: online vagy kollégánknál is fizethet bankkártyával átvételkor.

Elfelejtett valamit? Akkor sincs gond: Tesco Otthonról rendelését a kiszállítást megelőző nap 23:30 óráig módosíthatja vagy kiszállításkor akár el is utasíthatja.

A bevásárlás még soha nem volt ilyen egyszerű (x)

Tartós termékek mindenkinek

Másik szolgáltatásunk, a Tesco Doboz Webáruház egy hagyományos webáruház, mely az ország egész területére szállít tartós termékeket és háztartási cikkeket. Ugyanazon a felületen vásárolhat, mint a Tesco Otthonról esetében, a kért termékeket pedig összekészítjük, hogy 3-5 munkanapon belül kiszállíttathassuk Önnek futárszolgálattal. Ha pedig még szeretne hozzáadni valamit dobozához, a rendelés napján 23 óráig megteheti.

A szolgáltatások közötti különbségekről és részletesebb információkról itt olvashat.

Rendeljen tehát gyorsan, kényelmesen, és biztonságosan a bevasarlas.tesco.hu oldalról vagy töltse le a Tesco Online mobilalkalmazást!

*Az Aznapi Kiszállítás csak nagyobb városokba és környékére érhető el. Kérjük, további információkért olvassa el a szolgáltatással kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeinket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top