Hatalmasat égett az étteremből fizetés nélkül lelépő pár – videó

Vad Rózsa | 2024. Július 27.
Pár perc múlva visszatértek, már várták őket az étterem alkalmazottai…

Egyre nagyobb divat mostanában az angolszász világban – egyben sok netes tartalom témája is – fizetés nélkül megpattanni az éttermekből. Egy floridai pár is bepróbálkozott a dologgal, most rajtuk röhög a fél világ.

Az ismeretlen nő és férfi pénteken próbálták megúszni számlájuk rendezését a floridai Panama City Beach LongHorn Steakhouse-ában – írja a Mirror. Gyorsan kénytelen voltak azonban visszatérni az étterem tetthelyre, miután észrevették, hogy kulcsfontosságú bizonyítékot felejtettek ott – a tolvaj nő táskáját.

@missyp711♬ original sound – Momx3

 

A legjobb az egészben, hogy egy másik vendég

felvette a nő pimasz hőbörgését,

miközben a táskáját próbálta kikapni a résen lévő étteremvezető kezéből. Ezután pedig az egészet feltette a TikTokra. A felvételen jól látható, hogy az egyik pincér visszatartja a nő pénztárcáját, mire a nő még meg is pofozza. Az alkalmazott viszont igazi profi: próbálja higgadtan megoldani a helyzetet. „Ez az én pénztárcám! Add ide a bukszámat!” – ordibálja a nő, miközben még a barátja is csitítani próbálja.

A Missy nevű felhasználó által felvett videót

sokmillióan nézték meg a TikTokon, a hozzászólások között pedig feltöltője leírta, hogy a két tolvaj végül kifizette a számlát, hogy visszakapják a táskájukat. A hozzászólások jellemzően a pofátlan párost ekézik, de van köztük egy egészen érdekes is: „Emlékszem, tréfásan azt mondtam egy barátomnak, hogy „vacsorázunk és rohanunk?” Természetesen fizettünk, de ahogy utána az autómhoz értem, rájöttem, hogy a kajáldában hagytam a kulcsát. Isten üzent nekem aznap, hogy ne is gondoljak ilyesmire!”

Exit mobile version