nlc.hu
Gasztro

Kritikák egy tiktoker gasztrovideójáról

Bizarr gasztrovideó borzolja a kedélyeket a TikTokon

Többeket felháborított az influenszer viselkedése.
szendvics,

Több ezren háborognak egy tiktoker gasztrovideója miatt. Joanna tojássalátás szendvicset készít a felvételen – ez még hagyján, de – elmondása szerint – azokat egy éttermi vacsorára viszi magával.

Egy barátom születésnapjára vagyok hivatalos egy drága étterembe. Megnéztem az étlapot, és semmi sem tetszett.  Ezért elkészítem itthon a vacsorámat, tojássalátás szendvicseket. Szép az étterem, de nagyon drága, és egyszerűen semmi sem nézett ki jól az étlapon, ezért inkább viszek magammal olyat, amit biztos, hogy meg fogok enni, és amiről tudom, hogy ízleni fog” – hangzik el a videóban szendvicskészítés közben.

Az elkészült szendókat – amiket a táskájába akar betenni – pedig alufóliába csomagolja.

@joannamiss2 Im so excited to be celebrating with my friend! Cant wait to eat my delicious dinner! Egg salad sandwiches everyday! #foryou #momsoftiktok #food #foodie #kids #toddlersoftiktok #egg #foryoupage #trending #eating #recipe #idea #party #birthday ♬ original sound - joannamiss2

A kommentelők egy része – aki nem ismeri joannamiss2 „munkásságát” – teljesen elborzadt a tiktoker „magánakciójától”. „Ha valaki ezt csinálná velem egy vacsorán, nem tudom, lennék-e barátja”, „Gondolj bele, milyen hülyén fogsz kinézni!”, „Meghalnék a szégyentől”, „Soha nem tudnék ilyen emberekkel barátkozni” – olvasható a kommentek között.

A 44 ezres követőtáborral rendelkező Joanna amúgy a szatirikus videóiról ismert, szóval nem kell készpénznek venni, hogy tojássalátás szendókat akar kipakolni az éttermi asztalra, miközben vacsoratársai az étlapról rendelt fogásokat falatozzák. Volt, hogy már mozizáshoz vagy bahamai utazásra is „gyártotta” ez az „elhíresült” tojássalátás szendvicsét.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top