Sztárok

Az év bénázására sem kell várni: Paris Hilton gasztrovloggernek állt

A dúsgazdag hotelkirálynő újabban mindenkit meghív, hogy töltsön vele egy estét otthonában, egész pontosan annak konyhájában.

A napokban debütált YouTube-csatorna nemes egyszerűséggel csak a Főzni Parisszel nevet kapta. Az első, már megjelent részben a szakácsnő bejelentette, hogy a vlog mostantól heti rendszerességgel jelentkezik új részekkel, miközben nem csupán a nézők, de egy kicsit még ő is ismerkedik a saját konyhájával. (Például a videó közben egy ponton bájosan rácsodálkozik, hogy van sajtreszelője, és milyen sok kanál tulajdonosa.)

Az első részben Paris Hilton „méltán nem híres” lasagnéját adta elő, már a 16 perces videó elején megjegyzi, hogy bár ezt eddig kevesen tudták róla, de valójában csodálatos szakács, amiben hasonlít az anyukájára. Főleg most, hogy a konyhában olyan asszisztenciája van, mint Gyémánt, a csivavája.

Azon túl, hogy megtudhatjuk, hogyan készül Paris konyhájában a lasagne, a milliomos celebnő olyan hasznos tanácsokkal látja el a nézőket, mint például:

  • Légy óvatos a konyhában, ha hosszú a hajad, mert a hajkorona könnyen lángra kaphat!
  • Vegyél föl napszemüveget, miközben pucolod a hagymát, Paris-nek is van saját, kimondottan hagymapucolásra fenntartott speckó napszemüvege
  • A lasagnénak is vannak rezgéshullámai….???
  • És úgy tűnik, neki főzős design kesztyűje is van
  • Nem muszáj olyan sajtot használnod, amiben tej van – választhatod helyette az organikus sajtot is. (Hogy mi?)

A végére csak elkészül a nagy mű, amivel kapcsolatban Paris végül bevallja, hogy meglehetősen nehéz elkészíteni, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy a videó végére érve büszkén pózoljon az elkészült étel mellett.

A szakácsnő a jövő héten újabb résszel és újabb recepttel jelentkezik.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top