Életmód

Dadust keresnek egyetemista lányuk mellé, aki főzne és mosna rá

Ebben a családban igencsak úgy tűnik, mind a kanadai szülők, mind frissen érettségizett, 18 éves szemük fénye egyfajta sokként tekint arra, hogy hamarosan az Egyesült Királyságban lesz egyetemista.

Ha jól tudsz főzni és szépen takarítasz, van is egy remek, jól fizető állásajánlatunk a számodra. Nemrég két aggódó szülő tett közzé egy hirdetést, miszerint sürgősen bejárónőt keresnek 18 éves, elsőéves joghallgató egyetemista lányuk mellé a brit Leedsbe. 

A szülők úgy vélik, a zsúfolt egyetemi beosztás és a megerőltető egyetemi feladatok mellett lányuknak nem marad majd elég ideje és energiája a háztartási teendők ellátására, ahogy arra sem, hogy továbbra is kiegyensúlyozottan étkezzen. Éppen ezért olyasvalakit keresnek mellé segítségnek, aki rendre telepakolja a hűtőt, főz és ki is takarít

A hirdetésben még annyival próbálják meggyőzni a jelentkezőket, hogy a leendő bejárónőt, mikor vásárolni indul, a család sofőrje elviszi, és haza is fuvarozza. Hozzáteszik, nem várják el a gourmet séf szintet, a szülők leginkább azt szeretnék, hogy alkalmazottjuk az egészséges ételek elkészítése terén legyen igazi profi. Ehhez a tökéletesen felszerelt konyhát ők lányuk „bájos”, kétszobás belvárosi lakásában messzemenőkig biztosítják.

Az állásra egyébként itt lehet jelentkezni, egyelőre úgy tudjuk, még nem találták meg a megfelelő jelöltet.

Via Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top