Gasztro

Cuki főzővideót csinált egy 2 éves

Vigyázz, Gordon Ramsay! Reszkess, Jamie Oliver! Itt az új trónkövetelő! Még csak 2 éves, de már remekül bánik a fakanállal, és a kötény is tündérien áll rajta.

Saját főzővideót csinált a 2 éves Roman a YouTube-on. A tündéri kisfiú egy piskótás süti elkészítésének a rejtelmeibe avatja be a nézőket. Igaz, anyukája segítségével, de végül is a sztárszakácsoknak is vannak ám segítői, nemde?

A totyogó cukrász a bájos felkonf után folyamatosan elmondja a hozzávalókat (azaz udvariasan kéri az anyukáját, hol a lisztet, hol a vajat, hol pedig a vaníliaaromát öntse bele a keverőtálba ), majd még arra is ügyel, hogy a vad kevergetések közben a nézőket is szórakoztassa egy-egy „hellózással”. Ugyan előfordulnak benne kisebb bakik (például lenyalja a keverőkanalat, összelisztezi a száját, anyukájára bízza a tojásfeltörést, vagy éppen rázúdít két egész doboz dekorcukorkát a kész piskótára), de első gasztrovideónak tökéletesen megállja a helyét!

Mint a videó alatti leírásból kiderül, ez volt a Roman főzősarka című gasztroshow első része, és a netezők szabadon küldhetnek recepteket a szakácspalántának, melyeknek az elkészítését szívesen látnák tőle.

Reméljük, nem kell sokat várni a folytatásra!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top