Pofonegyszerű a trükkje a tökéletes sült krumplinak

CS.Á. | 2024. Október 13.
Egyszerű, de mégis nagyon hatásos ez a tipp.

Közkedvelt és gyakran készített köret szinte minden háztartásban a sült krumpli, trükkös viszont még nagy rutin mellett is úgy sütni, hogy kívül roppanóssá váljon, belül ugyanakkor puha és könnyű maradjon.

Tiktok videóban osztott meg egy szuper praktikát egy felhasználó, mely azonnal óriási népszerűségre tett szert. Mint mondja, tökéletes végeredményre számíthatunk, ha először megfőzzük a burgonyát, majd csak ezt követően sütjük meg. Ő mindezt még azzal is tetézi, hogy előre megfőz egy nagyobb adagot, melyet azután porciózva lefagyaszt, így ezt követően már nem kell külön babrálni mindkét lépéssel, elegendő kivenni a mélyhűtőből az előkészített krumplikat és megsütni azokat adagonként.

@laurastevenss GUT HEALTH POTATO HACK 🦠🥔🍠 Boil, freeze then roast! I use the little bags as serving sizes ❣️ Spices used: - oregano - paprika - cinnamon - olive oil Sorry for the speed of my voice lmao I had a lot to say #guthealth #guthealthhack #gutrecipes #gutfriendlyrecipes #potato #potatoes #sweetpotato #naturopath #naturopathy #nutritionist #nutrition #wellness #wellnesstrends ♬ Beach baby - Amber Rought

via

 

Exit mobile version