Aktuális
Kert
Baba
Család
Egészség
Életmód
Fotó
Horoszkóp
Gasztro
Mindennapok
Otthon
Szabadidő
Szex
Sztárok
Trend
TV-sztárok
Utazás
Videó
Podcast
Iskolakezdés
még
Álomszótár, álomfejtés
Kupon
Nyereményjátékok
kövess minket facebookon
kövess minket Youtube-on!
kövess minket pinteresten
kövess minket Instagramon
hírlevél feliratkozás
még több elérhetőség
Belépés
Regisztráció
Beállítások
Kilépés
Tabuk nélkül
A Nagy Duett kiesője
Kaszás Attila
L.L. Junior
Vombat
Hunyadi János
Adóbevallás
Időjárás
Lola
Farm VIP
Elon Musk
A tökéletes rántott hús 10 trükkje – nagymamák és séfek konyhai tippjei
1
/
14
Rántott hús aranyszínű bundában
Mitől igazán finom a rántott hús? / Fotó: Christoph Hetzmannseder, Getty Images
1
/
14
Rántott hús aranyszínű bundában
Mitől igazán finom a rántott hús? / Fotó: Christoph Hetzmannseder, Getty Images
2
/
14
Fűszeres hagymás tejbe áztattt sertés
Ha szeretnénk igazán porhanyós és ízes hússzeleteket sütni, előtte áztassuk be pár órára vagy egy éjszakára fűszeres hagymás tejbe. Akármilyen húsból is készíthetjük így. / Fotó: andreygonchar, Getty Images
3
/
14
Nyers sertéstarja szeletek fűszerekkel
Sokan csak zsírosabb részekből kedvelik a rántott húst, mert így szaftosabb. Kóstoltad már zsírokkal átszőtt sertéstarjából például? / Fotó: nndanko, Getty Images
5
/
14
Nyers borjúszeletek citromkarikával
A bécsies stílusban, vékony szeletekben készített rántott húsnak megvan a maga rajongótábora. Ha közéjük tartozunk, akkor is ügyeljünk rá, hogy túl vékony ne legyen a hússzelet, mert a sütés során kiszárad. / Fotó: photohomepage, Getty Images
6
/
14
Húsklopfoló nyers hússzeletekkel
A klopfolás segít megdolgozni a hús rostjait, de ne klopfoljuk túl! Könnyen kicsaphatjuk belőle úgy a hús nedvességtartalmát. / Fotó: MarinaZg, Getty Images
7
/
14
Pankómorzsa kis tálkában és kanálon, szürke felületen
A japán pankómorzsa itthon is sok boltban kapható. A nagyobb szemcséjű, szilánkos morzsa eredménye az extra ropogós bunda! / Fotó: Luis Echeverri Urrea, Getty Images
9
/
14
Parmezántömb mellett reszelt parmezán
A sajtos bundánál csak egy jobb van, a parmezános bunda! Reszeljük bele a morzsába, egyszerűen isteni. / Fotó: Fudio, Getty Images
10
/
14
Szárított fűszermix
Még ízesebb lehet a bundánk, ha fűszermixet keverünk a zsemlemorzsába. / Fotó: Kryssia Campos Getty Images
11
/
14
Kacsazsír üvegcsében, rozmaringgal
Nagymamáink tudták, hogy zsírban sütve a legfinomabb a rántott hús. A csúcsválasztás hozzá a kacsazsír. / Fotó: ©Tasty food and photography, Getty Images
13
/
14
Zsiradékban sülő rántott húsok
Ne halmozz túl sok húst egyszerre a serpenyőbe, mert lehűtik a zsiradékot. Ha pedig összeérnek, akkor nem fog sikerülni a bundájuk. / Fotó: Credit- Avatarmin, Getty Images
14
/
14
Zsiradékban rántott húsok sülnek
Ha nem elég forró az olaj, nem fog jól sikerülni a bunda. A tökéletes állagú, szép, ropogós bundához 170-180 fokos zsiradékban kell sülnie a húsoknak. / Fotó: GMVozd, Getty Images
keresés
Népszerű témáink
Tabuk nélkül
A Nagy Duett kiesője
Kaszás Attila
L.L. Junior
Vombat
Hunyadi János
Adóbevallás
Időjárás
Lola
Farm VIP
Elon Musk
A link vágólapra másolása megtörtént!
A link vágólapra
másolása sikertelen! :(