Működik habszifonnal is, úgy talán még egyszerűbb a dolgunk, de annak sem szabad lemondania erről a desszertről, akinek nincs szifonja.
Minden gyümölcs finom bele, de ilyenkor, amikor még alig kapható friss gyümölcs, nekünk az őszibarackos a kedvencünk. A konzerv őszibarack ugyanis mindig puha, már nem kell várni, hogy otthon beérjen, és a rövid nyári szezont leszámítva olcsóbb is, mint a friss. Érdemes úgynevezett görög joghurtot vásárolni ehhez a recepthez, az zsírosabb, sűrűbb, jobbak belőle a habok.
Elkészítési idő: 15 perc + hűtés
Hozzávalók:
- 3 dl görög joghurt
- 2 dl habtejszín
- 1 csomag Dr. Oetker Habfix
- 4 ek cukor
- 1 kk Dr. Oetker Vanília Aroma
- ½ citrom reszelt héja
- 4 db konzerv őszibarack