Gasztro

Folyton leszúrták, hogy firkál az órán, most egy étterem falát díszítik a 9 éves fiú rajzai

A kis Joe Whale rajzai egy egy angliai étterem falait díszítik.

Dekorátormunkát kapott egy kilencéves brit kisfiú, akit tanárai folyton leszidtak azért, mert óra alatt firkál – írja a Bored Panda. A kis Joe Whale-t szülei arra biztatták, ne törődjön vele, hogy mit mondanak a szigorú pedagógusok, folytassa csak a rajzolást nyugodtan. Támogatásuk és odafigyelésük meg is hozta a maga eredményét: Joe-t felkérték, hogy a rajzaival dekorálja ki egy shrewsburyi étterem falait.

Fotó: Greg Whale

Fotó: Greg Whale

A kis Joe, akit a legtöbben csak „Doodle Boy-ként” (nyers fordításban Firkafiú) emlegetnek, azóta saját Instagram-oldalt is kapott, hogy bemutathassa kivételes alkotásait.

A Bored Panda a fiú édesapjával is interjút készített, aki azt mondja, a gyerek „mindig imádott rajzolni”, és „már négyéves korában felfigyeltek a tehetségére”. Greg Whale azt is elmondta, hogy fia nagyon gyorsan végzett az étterem kifestésével. „Alig 12 óra alatt befejezte a munkát” – büszkélkedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top