Gasztro

Napi 3 recept: gyors vacsora

Gyorsan, valami finomat az egész családnak! Minden egyes nap ezzel szembesülünk, most 3 recepttel próbáljuk kihúzni a csávából a háziasszonyokat.

Padlizsános-gombás penne – Gasztropillangó konyhájából

Hazaérve fáradtan valami laktató és gyorsan elkészíthető vacsorára vágyik az ember. Ilyenkor jöhet az aduász: tészta valamilyen szósszal, raguval. Ha már unjuk a bolognait és a carbonarát, ideje kipróbálni valami újat is. Például egy finom padlizsános-gombás pennét, ami nagyon hamar elkészül. Kattints a receptért! 

Napi 3 recept: gyors vacsora

Egyszerűen chilis babPálmafaprojekt konyhájából

Anno első hallásra én is azt hittem, hogy ez valami bonyolult, időigényes étel, holott pofonegyszerű, ezért nem is értem, hogy sokan miért nyúlnak mégis a boltok polcain figyelő zacskós chilis bab alaphoz, amiről én inkább tudni se szeretném, hogy mit tartalmaz… Kattints a receptért!

Napi 3 recept: gyors vacsora


Paprikás krumpli kakukkfüves galuskával
Krisztina konyhájából

Gyermekkorom egyik maghatározó gasztronómiai „élménye” volt a paprikás krumpli galuskával. Az 1980-as évek végén egy nyári táborban történt, hogy megérkezésünk utáni első vacsorára paprikás krumpli volt galuskával, amit úgy kell elképzelni, hogy a paprikás krumpli úszott egy zsíros szaftban, a galuska pedig mellé volt csapva egy kistányéron, egy gerezd uborkával. Kattints a receptért!

Napi 3 recept: gyors vacsora

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top