Gasztro

Házi fagyik alig néhány alapanyagból

Hurrá, itt a nyár! Végre nem kell az esővel meg a réteges öltözködéssel foglalkozni, jöhetnek a vékony, könnyű ruhák és természetesen a mindennapos fagyi.

Fagyi smoothie-ból

Hétvégén kerti buliban jártunk, ahol előkerült a szuper Ikeás pálcás-fagyi. És hogy miből készült? Smoothie lett lefagyasztva egész egyszerűen, most éppen az Aldis: egy 2 dl-s üvegből több fagyi is kijön. Egyik gyerek sem panaszkodott természetesen.

Házi fagyik alig néhány alapanyagból

 

Krémes eperfagyi 3 hozzávalóból

Ki gondolná, hogy a natúr krémsajt is remek fagyialapanyag? Bizony az. Ráadásul házilag is könnyű krémsajtot készíteniKlikk ide a részletekért.

Krémes, pálcás csokifagyi 3 hozzávalóból

Sok kakaópor és mogyoróvaj (házi receptet itt találtok) plusz egy bizonyos gyümölcs szükséges csak hozzá. Részleteket itt találtok.

Calippo házilag

A Calippo nagy kedvenc tud lenni a kicsik körében, házilag is gyorsan készül, gyümölcsös verziót ajánlunk, de ha pl. nyaralásnál nincs kéznél turmixoló, akkor egy jófajta, mondjuk szörpből is elkészíthetjük, egyszerű és gyorsan megvan.Részletek itt.

Házi fagyik alig néhány alapanyagból

 

Nagyon gyümölcsös házi fagyi két alapanyagból

Nagyjából freestyle-sport, akármilyen gyümölcsöket kombinálhatunk, itt most az eper az egyik fő darab. Részletek itt.

Hol és mennyiért veheted meg a fagyi készítéshez szükséges kellékeket? Válasz az Időtetrisz blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top