Bár nemrég elhunyt a Nutella atyja, Michele Ferrero, aki többek közt a Ferrero Rocher bonbonok és a kindertojás megalkotója volt, de öröksége továbbra is fennmarad az édesszájúak határtalan örömére.
A Ferrero Rocher bonbonok szerelmesei ráadásul most nagyon örülhetnek, mert a következő videóban megnézhetik, hogyan készítheted el kis bonbon gigantikus változatát, ami ízre és kinézetre is olyan lesz, mint a miniatűr változata.
Ennek a desszertnek a fő alapját a mogyoró adja, amit előzőleg sütőben 15-20 perc alatt megpirítunk egy tepsire és sütőpapírra pakolva. Miután kihűltek a mogyorók, jöhet a mogyorós krém, azaz a Nutella, és az ostyák pontos elhelyezése. A végeredmény gigantikus és nagyon édes, pont olyan, mint az igazi bonbon, csak ezzel egyedül nem birkózunk meg. Íme a videó, amin pontról pontra megnézheted a hozzávalókat és az elkészítést.