De valamiért rummal nem szokták keverni a brownie-tésztát, pedig nagyon finom lesz a végeredmény, úgyhogy érdemes kipróbálni!
Ha rum kerül bele, akkor mazsolának is lennie kell benne, ez a kettő kéz a kézben jár egymással.
A brownie-nál csak arra kell figyelni, hogy nem szabad túlsütni, mert akkor kiszárad. 180 fokon mindössze 20-25 percig sül. Akkor jó, ha a tetején már érezhető egy vékony réteg, ami elkezdett berepedezni, de óvatosan megnyomkodva még puha alatta. Tovább sütni nem szabad!
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók:
- 22,5 dkg vaj
- 20 dkg étcsoki
- 6 dkg kakaópor
- 5 egész, nagy méretű tojás
- 25 dkg kristálycukor
- 10 dkg liszt
- 4 ek Dr. Oetker Rum Aroma
- 10 dkg mazsola