Tortilla grillezett falatokkal és pikáns ketchupos szósszal
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- Maggi Fortélyok 2 in 1 barbecue sertéssült pikáns ketchuppal alap
- 6 evőkanál ketchup
- 3 evőkanál étolaj
- 4 db tortillalap
- Zöldségek ízlés szerint vegyesen: zöldborsó, kukorica, csicseriborsó (konzerv), kaliforniai paprika, zöldbab, sárgarépa
- kevés vaj
1. A csirkecombot megmossuk és csíkokra vágjuk.
2. A Maggi Fortélyok nagyobb tasakjában lévő alapot összekeverjük az olajjal és 2 evőkanál ketchuppal, és megforgatjuk benne a húst, állni hagyjuk hűtőben egy órán át, majd grillen megsütjük.
3. A Maggi Fortélyok kisebb tasakjában lévő alapot összekeverjük 3-4 evőkanál ketchuppal, az így kapott barbecue szószt félretesszük.
4. Vajon megpároljuk a zöldségeket.
5. A tortillákat kisütjük, majd megtöltjük a hússal és párolt zöldségekkel, közben meg-meglocsoljuk a barbecue szósszal.