Gyerekmenü

Megvannak a győztesek: ők a legmenőbb celebcsemeték

Van, aki gondosan ügyel arra, hogy a csemetéjét mindig kifogástalan szettben kapják lencsevégre, más pedig hagyja, hogy a kicsit maguk válasszák ki, miben mutatkoznak...

Suri Cruise

Aktuális szettjei mindig nagy vihart kavarnak, szeret nyáron csizmában és télen papucsban rohangálni, sőt egyes pletykák szerint a mamájának, Katie Holmesnak is ő diktálja a divatot. Egy biztos, rá jó lesz odafigyelni, mert néhány év és a Vogue címlapján látjuk viszont. 

Megvannak a győztesek: ő legmenőbb celebcsemeték


Tabitha és Marion Broderick

Sarah Jessica Parker kislányaitól szinte elvárás, hogy édesanyjuk után ők is divatikonok legyenek. A két apróság imádja a színeket, főleg azt, ha legalább négy-ötféle van rajtuk egyszerre. Surival ellentétben ők nem akarnak idősebbnek tűnni a koruknál, ezért rajtuk még sosem láttunk bundát és magas sarkú cipőt.

Megvannak a győztesek: ő legmenőbb celebcsemeték

 

Honor Warren

Jessica Alba kislánya, Honor, a körömlakk szerelmese, ritkán látni színesre lakkozott körmök nélkül. Persze csak egy-két körmére jut, de attól még büszkén viseli. Göndör fürtjeit a szél gondosan beállítja. Szerintünk érdemes arra, hogy bekerüljön a legjobbak közé.

Megvannak a győztesek: ő legmenőbb celebcsemeték

 

Seven Harper Beckham 

A Beckham család legkisebb tagjának valószínűleg nincs beleszólása az aktuális szettjeibe, de szerencsére mamája egy igazi divatikon, ezért mindig tökéletesen választ. A kicsattanó arcáért pedig már eleve jár a pluszpont.

Megvannak a győztesek: ő legmenőbb celebcsemeték

Ava Phillippe 

Reese Witherspoon kislánya az anyja kiköpött mása. Nagyon szeretjük benne, hogy nem akar a koránál idősebbnek tűnni, és mindig kényelmes, azonban nagyon jól átgondolt ruhákat választ. Azért pedig külön köszönet, hogy szemüveges kislányként nem rejtegeti a „pápaszemét”. 

Megvannak a győztesek: ő legmenőbb celebcsemeték

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top