nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.03., hétfõ)

Napi horoszkóp (12.03., hétfõ)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem szívesen szállsz szembe másokkal nyílt plénum előtt. Azt hiszed, hogy ezt a tulajdonságodat sikerült eddig palástolni, de tévedsz. Egy veszekedés kapcsán kiderül, hogy mindenki tisztában van természeteddel. Lehet, hogy nem esik jól ez a véleménynyilvánítás, de most nem sértődhetsz meg az ilyen dolgokon.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan tettet készülsz megtenni, amit egyszer már véghezvittél, de ezért nem vagy magadra büszke. Nem elég, hogy tele vagy lelkiismeretfurdalással, de még az előtted álló feladatoktól is félsz. Tudod, hogy nem kerülheted el ezt a helyzetet, de ez a tudat nem nyugtat meg. Kedvesed igyekszik csökkenteni a dologgal járó kellemetlenségeket, de ő sem mindenható, és ezt be kell látnod.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Anyagi ügyeid nem akarnak rendeződni. Kedvesed egyre idegesebb, hiszen a várva várt bevételeket már régen elköltöttétek. Próbálod menteni a menthetőt, de egyre nehezebben megy. A karácsony lassan itt lesz a nyakadon, de még szinte semmit sem szereztél be. Legjobb lenne ennek is nekiállni a napokban!








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Barátaid nagyon szurkolnak neked, hiszen komoly feladat vár rád. Talán ők jobban bíznak benned, mint te saját magadban? Ne engedd el magad, csináld végig az előtted álló feladatokat teljes erőbedobással és utána minden sokkal egyszerűbbnek tűnik. Nincs már messze, amikor megünnepelheted a sikeredet.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hivatásod területén komoly sikerekre számíthatsz. Munkáddal meg vannak elégedve, és ezt ma végre el is mondják neked. Annyira örülsz, hogy egy kellemetlenségre is csak megrándítod a vállad. Jól látod a helyzetet, hisz mindig lesznek olyanok, akik személyes támadásnak vélik a sikereidet.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem is tudod, hogy sírjál-e vagy inkább nevess. A helyzet, amibe belekeveredtél, mindkettőt kihozhatja belőled. Szerencsére ma nem hagy el humorérzéked, így együtt nevethetsz a többiekkel lehetetlen helyzeteteken. Nem tudod magad függetleníteni a munkahelyi konfliktusoktól, és ez nagyon rosszul érint.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Jobban figyelj oda magadra. A mozgásszegény életmód minden nyűgét észreveszed magadon, de mégis nehezen változtatsz szokásaidon. Igyekszel jobban odafigyelni magadra, de be kell látnod, hogy radikálisabb eszközökhöz kell fordulnod. Kedvesed pazar vacsorával vár haza, de most nem örülsz ennek a meglepetésnek.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hiába mondják, hogy ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel, te nem tudsz a mondás szerint cselekedni. A munkahelyi konfliktusok gyorsan megoldódnak, de úgy érzed, nem vagy vétlen abban, hogy a dolgok eddig fajultak. Egy időre húzódj vissza, mert mindenki igazolva látja a rólad elterjedt szóbeszédeket. Kedvesed sokkal többet akar, mint amennyit számára most biztosítani tudsz. Ne lepődj meg, ha hirtelen “fellázad”.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas! 
Terveid gondolata újabb erőt ad, amelyre mostanában nagy szükséged van. Kedvesed nagyon féltékenyen viselkedik, de te nem tudod mire vélni tetteit. Gondold végig, hogy mit érthetett félre, és ezután igyekezz megmagyarázni azt, hogy mi történt valójában. Lehet, hogy az általa látott vészfelhők valóban foglaltak közelednek?








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szeretnél már kiszabadulni munkahelyedről, de nem tudod, hogy merre indulj tovább. Úgy érzed, hogy méltatlan helyzetbe kerültél, amikor néhány ügyedet el akartad intézni. Most nem várhatsz senkitől sem segítséget, hiszen mindenki ellenséget lát benned. Rajtad áll, hogyan kerülsz ki ebből a helyzetből és végül sikerül-e rendezned meglévő kapcsolataidat.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon örülsz, hogy kedvesed végre döntött, hiszen ez mindkettőtöknek fontos fordulópont lehet az életében. Szeretteid nagyon féltenek az újabb csalódástól, de te nem törődsz a “jóakarókkal”. Jól teszed, hogy igyekszel magad függetleníteni a többiektől, de ez most rosszul is elsülhet. Gondold át, hogy mit szeretnél elérni, és így alakítsd az életed.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Többen nagyon irigyek rád, mert egy fontos feladatot neked sikerült megszerezned. Senkit nem érdekel az, hogy tisztességes eszközökkel játszottál, hiszen te kerültél ki győztesnek. Nagyon megbántódsz, amikor észreveszed a körülötted lévők reakcióit. Lassan be kell ismerned, hogy néhányukat félreismerted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top