nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.04., kedd)

Napi horoszkóp (12.04., kedd)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy barátoddal olyan helyzetben kell összemérni erőtöket, amikor máshonnan indultok. A benned lakozó igazság bajnoka ezt azonnal szóvá is teszi, de senki nem foglalkozik vele. Tudod, hogyan tudnál nyerni, de előbb visszavonulsz. Reméled, hogy lovagiasságod miatt többen meg fognak dicsérni, ézért nagyon meglepődsz, amikor mégsem ez történik.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon szeretnél végre megvenni egy ruhát, amit napokkal ezelőtt kinéztél. Nem sok időd van mindezt véghezvinni, de azért ne csüggedj. Egy váratlan megbeszélést hívnak össze a munkahelyeden, és nem érted, hogy mi az oka a sietségnek. Kollégáid azonnal minden rosszról suttognak, de szerencsére nem lesz igazuk. Nincs mitől aggódnotok!








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Úgy érzed magad, mintha egy erő ketté akarna tépni. Nem tudod, hogy kinek adj igazat, kedvesednek, vagy a családodnak. Úgy érzed, hogy ezzel a választással végleg választasz. Ne legyenek illúzióid, egy ilyen helyzetben valóban nehéz mindkét félnek kedvezni. Most kell letenni a voksod valamelyik oldalon, nincs lehetőséged másra.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Jó híreket hallasz, és ez új reménnyel tölt el. Nem ülhetsz továbbra a babérjaidon! Lépéseket kell tenned, hogy a lehetőségeidet végre kihasználd. Amikor egyik barátod egy jó befektetési lehetőséggel hív fel, nem mered visszautasítani a felajánlását. Ne hidd, hogy megsértődik, ha beismered azt, hogy pénzügyeid nincsenek mostanában rendben, ezért nem tudsz lépést tartani Vele.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nehéz nem foglalkozni olyan emberek akcióival, akikkel nap, mint nap találkozol. Vedd fel azt a szemüvegedet, amely képes megszűrni a fontos és lényegtelen véleményeket. Ma szükséged lesz minden energiádra ahhoz, hogy az előtted tornyosuló feladatokat megoldd. Pénzügyi helyzeted terén komoly változás előtt állsz. Figyelj oda, hogy mire adsz ki nagyobb összegeket!








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvesed nagyon félt, mert napok óta fel sem tudod őt hívni, annyi munka szakadt a nyakadba. Szeretnél mindenkinek megfelelni, de ez egyre nehezebben sikerül. Ha nem figyelsz oda, könnyen hiba csúszhat a számításaidba, és erre most nem találhatsz magyarázatot. Az év végi hajtás mindenkiből a legrosszabbakat hozza ki, így fölöslegesen megértést várni munkatársaidtól.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Alig tudtál aludni, mert egy feladaton járt az eszed. Tudod, hogy nagyon közel vagy a végeredményhez, de nehezen jutsz túl a mostani holtponton. A munkahelyeden nagyon kevés időt tudsz erre a munkádra fordítani, ezért egyre nyugtalanabb és idegesebb vagy. Lehet, hogy nem is neked kéne megbirkóznod ezzel a kérdéssel?








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Úgy érzed, hogy egyik munkatársad mentőövet dobott számodra egy tárgyaláson, és ezért nagyon hálás vagy. Szeretnéd kimutatni háládat, és rosszul esik, hogy nem fogadja közeledésedet. Ne lepődj meg, hiszen számára ez gesztus nem volt más, csak egyszerű lépés a közös együttműködés irányában és nem segítség. Igyekezz megtanulni szétválasztani az őszinte segítséget a kölcsönös viszonyoktól!








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Komoly nehézségeid lehetnek abból, hogy többet gondolsz egyik kollégádról, mint amennyit valójában képes teljesíteni. Mivel abba a hibába esel, hogy rosszul méred fel a lehetőségeit, túl sok és felelősségteljes munkát bízol rá. Csak későn veszed észre, hogy a feladatok lassan elborítják, és egy lépéssel sem kerül közelebb a célhoz. Sajnos nem tudsz időben lépéseket tenni, ezért könnyen kellemetlen perceket élhetsz át közös munkáitok miatt.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Azt hiszed, hogy véleményed megfellebbezhetetlen, ezért nagyon rosszul érint, amikor főnököd hirtelen keresztül húzza számításaidat. Társad komoly anyagi gondokkal küzd, de nem akarja elfogadni a segítségedet. Nehezen ismeri be, hogy segítségre szorul, ezért most rád vár, hogy a büszkeségéből emelt falat hogyan, milyen módszerekkel bontod le. Ne add fel idő előtt!








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Munkatársaid közönye felháborít. Egy nehéz sorsú emberrel kell együtt dolgoznod, és nem érted, hogy a többiek miért nem igyekeznek segíteni rajta. Lehet, hogy túlzott érdeklődésed bántja a kollégádat, de ezt nem teszi szóvá. Hazafelé menet bevásárolsz, hiszen számítasz barátaid váratlan felbukkanására.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy megbeszélés a vártnál sokkal jobban sikerül. Nagyon higgadtan viselkedsz, így elhiteted a másik oldalon ülővel, hogy magabiztosságod mögött valódi tudás és tartalom lapul. Lehet, hogy erről csak úgy nyilatkozol, hogy mindenkinek lehet szerencséje, de akkor rosszul látod a helyzetet. Magánéleted sajnos nem alakul olyan jól, ahogy munkahelyi teljesítményed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top