nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.06., csütörtök)

Napi horoszkóp (12.06., csütörtök)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy ismerősöd ügyetlenkedik, így foltot ejt egyik kedvenc bútorodon. Nagyon dühös vagy rá azért, mert nem figyelt oda jobban. Nem tudod elfogadni, amikor valakiről kiderül, hogy veled ellentétben nem tiszteli a környezetét és a tárgyakat. Vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára, hogy ne reagáld túl a helyzetet.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Családod olyan kéréssel áll elő, melyet se nem tudsz, se nem akarsz teljesíteni. Nehéz ezt beismerni, de az este végére összeszeded magad, és visszautasítod a felkérést. Végül te lepődsz meg a legjobban, amikor kiderül, hogy senki nem sértődött meg a visszautasításodon, sőt tetszett a karakánságod.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy munka kapcsán komoly lépéseket teszel, de még koránt sem vagy túl a dolgok nehezén. Amikor ez kiderül, még magadnak sem mered beismerni, hogy hol is tartasz. Nyugodtan nézz szembe a pillanatnyi helyzettel, amit csak akkor leszel képes felmérni, ha magadnak megtervezed az összes részfeladatot határidővel.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Megint a falra fested az ördögöt. Úgy érezted, hogy többen összeesküdtek ellened, mert nagyon féltékenyek rád. Persze félreérted a többiek reakcióit, amikor segítségüket elhárítod. Szüleid idő előtt érkeznek meg az esti vacsorára, és te nem tudsz rendesen elkészülni.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Végre eljutsz egy esti előadásra, amit régóta terveztél. Annyira magával ragad a történet, hogy nem is tudsz egykönnyen visszaállni a megszokott életedbe. Sokkal szentimentálisabb vagy, mint ahogy ezt a külvilág sejti. Fogadd el ezt a tulajdonságodat, és ne szégyelld a világ előtt ilyen irányú “gyengeséged”. Hidd el, hogy sokkal nagyobb előny lehet mindez, mint amennyi hátrányát most látod.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szomszédaid napok óta ferde szemmel néznek rád, mert idegeneket látnak ki-be járni a lakásodba. Nem kell nekik beszámolnod kapcsolataidról, és ezt a szemükbe is megmondhatod. Egyikük olyan pillanatban csöngetett be hozzád, amikor félreérthető helyzetben talált, és azóta rosszindulatú pletykákat terjeszt rólad. Becsukod magad mögött az ajtót, és ezzel ki tudod zárni ezt és az ehhez hasonló atrocitásokat az életedből.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy ügy kapcsán kikérik a véleményed, de nem tudsz, és nem is akarsz érthetően fogalmazni. Az utóbbi időben azt érzik a többiek, hogy fölöslegesen okoskodsz. A mai viselkedésed még azokat is meggyőztek erről, akik eddig foggal-körömmel kiálltak melletted. Lehet, hogy nem ez volt a leghelyesebb taktika?








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Bátran viselkedsz egy utcai veszekedésben. Lélekjelenléteddel megoldod ezt a helyzetet, feloldod a vitát és az ellenségek gyorsan ki is békülnek. Amikor az egyik fél hálásan fordul feléd, szívesen nyújtod a kezed. Az ügy hangulatát egész nap nem tudod magadból kiölni, ezért az este is nyomott hangulatban talál.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Vannak olyan napok, amikor felkelni sem lenne szabad. Valahogy ez a mai nap is ilyen. Nem figyelsz oda, hogy hová lépsz, így könnyen megsértheted magad. Szerencsére az utolsó pillanatban felébredsz révezedésedből, így megúszod a balesetet. A történteknek többen szemtanúi, akik nagyon megijedtek attól, amit láttak.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szüleid komoly kéréssel fordulnak hozzád. Először nemet mondasz a felvetésükre, de aztán mégis igyekszel elvárásuk szerint cselekedni. Ne izgulj, ez nem egyenlő azzal, mint amikor valaki feladja az elképzeléseit és az önállóságát. Sokan szeretnének a te helyedben lenni most, hiszen kedvesed napok óta lesi minden kívánságodat. Örülsz a kényeztetésnek, de nem tudod, hogy hogyan tudnád viszonozni kedvességét.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Magánéleti problémák miatt nagyon rosszul érzed magad. Azt hiszed, hogy az segít, ha kompromisszumot kötsz, azzal elmenekülhetsz. Ne ámítsd magad, hiszen a helyzeted nem olyan könnyű. Jobban tennéd, ha inkább leülnél a résztvevőkkel, hogy végigbeszéljétek a lehetőségeket.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Úgy érzed magad, mintha felszabadultál volna. Valóban más szemüveg mögül nézed a világot, de ezt csak magadnak köszönheted. Szüleid sürgető telefonjaira válaszolnod kéne, de semmi kedved ehhez. A környezetedben lévők észreveszik, hogy lassan megváltoztál. Neked mindebből annyi érzékelhető, hogy sokkal feledékenyebbé válsz, így egy fontos levelet nem adsz időben postára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top