nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.07., péntek)

Napi horoszkóp (12.07., péntek)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szeretnél te lépni a kapcsolatban, de igyekszel kivárni a megfelelő pillanatot. Lassan már minden türelmed elhagy, de ez még nem látszik rajtad. Igyekszel jeleket keresni, melyek megnyugtatnának, van még mit remélned. Félsz a visszautasítástól, így könnyen elpuskázhatod a dolgot azzal, hogy csak vársz.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma nagyon békés vagy. Akár fát is hasogathatnának a hátadon, és téged az sem zavar, hogy ezt többen meg is teszik. Úgy tűnik, mintha egy másik világban élnél. Igaz, hogy most mindezt nem direkt csinálod, de mégis néhány ellenségre teszel szert, akik teljesen felháborodnak közömbösséged láttán.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Talán ma következik be a nagy fordulat? Már hosszú idő óta vársz az igaz szerelemre, és lassan már le is mondtál róla. Ma azonban bekopogtat az ablakon. Ebédidőben összefutsz egyik ismerősöddel, aki bemutatja jelenlegi partnerét. Úgy érzed, mintha hirtelen kihúzták volna lábad alól a talajt.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ne aggódj a jövőd miatt, hiszen nagyszerű lehetőség kerül az utadba. Lehet, hogy mindez még hihetetlennek tűnik, de lassan minden elrendeződik. Szeretnél valami komoly dolgot letenni az asztalra, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá. Barátaid útkeresésed láttán a szemedre vetik, hogy nem veszed észre a kínálkozó alkalmat, és csak az érdemtelenre figyelsz. Ezen el kéne gondolkoznod!








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma könnyen megeshet, hogy a munkahelyi pletykák igazolódni látszanak. Komoly változási folyamat van körülötted, de ne izgulj, mert te csak profitálhatsz belőle. Mindenki elégedetlen és tele van keserűséggel. Igyekezz elvonatkoztatni attól a hangulattól, ami a munkahelyeden uralkodik, nem kell neked is borúsan látni.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Főnököddel egy kulturális rendezvényen vesztek részt. Már napok óta körülötted kószált, amíg meg mert hívni erre az esti programra. Nagyon örültél a programnak, csak azt nem tudod, hogyan tudnád számára érthetően elmagyarázni, hogy semmit nem várhat tőled. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de ezzel ő is tisztában van, és csak baráti szándékkal keresi a társaságodat.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szeretnél nagyon igazságos lenni, de nehezedre esik. Nehezen lépsz túl azon a helyzeten, hogy az egyik érintett évekkel ezelőtt komoly nehézségeket gördített az utadba. Amikorra legyőznéd ellenérzéseidet, érintett munkatársad bizonytalanodik el döntési képességeidben. Lassan megnyugszanak a kedélyek, így végre lesz elég időd a bölcs döntésre is.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyszerű feladattal bíznak meg. Tudod, hogy ez komoly lehetőségeket rejteget számodra, de mégsincs kedved belefogni. Nem tudod, hogy egyes lépéseiddel milyen lavinát indítasz meg, ezért nagyon félénknek mutatkozol. Nem jellemző rád, hogy ennyit gondolkoznál egy-egy ügy kapcsán, így meglepődnek óvatosságodon. Nekik lesz igazuk, mert most nincs szükség a túlzott körültekintésre.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Családoddal kapcsolatban érdekes megállapításokat teszel rokonaid előtt. Légy résen, hiszen könnyen félreérthetik szavaidat. Ne feledd, hogy vannak olyanok, akik nem értenek meg, ezért neked kell türelmesebbnek lenni a jövőben. A mai nap tapasztalatai nagy segítségedre lesznek egy munkahelyi ügy kapcsán kirobbanó botrány elcsitításában.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Rendet csinálsz az íróasztalodon, és egy fontos levélre bukkansz. Az iromány olyan információkat rejt, amely megváltoztatná véleményedet néhány ügyben. Úgy tűnik számodra, mintha ez a késleltetés szántszándékkal történt volna. Hiába gyanakszol, nem sikerül megtalálnod a felelősöket, ezért lassan lemondasz erről az elgondolásodról.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedvesed nem örül annak, hogy megint leülsz megnézni kedvenc sorozatod. Hiába magyarázod neki, hogy számodra miért fontos ez a film, egyszerűen nem akarja megérteni. Sokkal jobban összevesztek, mint ahogy ezt a vitatéma megérné. Semmi kedved visszakozni, hiszen te nem tettél semmi rosszat, ezért nincs miért magyarázkodnod.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Tele vagy energiával, és úgy érzed, mintha minden falat le tudnál dönteni. Ma minden sikerülhet, és ezt vidd is véghez. Ne állj meg a tervezgetés szintjén, hanem azonnal csapj a dolgok közepébe. Amikor minden sikerül végre beismered, hogy fölöslegesen féltél a következményektől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top