nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.09., vasárnap)

Napi horoszkóp (12.09., vasárnap)








  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma komoly veszteségeid lehetnek. Nem anyagi, hanem emberi téren üthet be hirtelen a nagy krach. Lehet, hogy most megnyugszol, de legyél résen, és igyekezz elkerülni azt a helyzetet, amellyel egyik legjobb barátodat veszítheted el. Lehet, hogy komolytalannak tűnik a dolog, de hamar rá fogsz jönni, hogy ennek a fele sem tréfa.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon szeretnél elmenni egy buliba, de senki nem hívott meg. Egész nap azon töröd a fejed, hogy ennek ellenére hogyan tudnál belógni. Amikor kedvesed segítségét kéred, elkezdtek veszekedni. Valóban ennyire fontos ez az este? Gondold át még egyszer, hogy mit választasz!








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kedvesed kérdésére nem tudsz nem hazudni. Lehet, hogy ezzel csak őt akartad védeni, de ez nem ad felmentést a füllentés alól. Pillanatnyilag minden csendes körülötted, de nagyon félsz a lebukástól. Egy tévéműsorban az egyik barátod bukkan fel, és te nem akarsz hinni a szemednek.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nehezen ébredsz fel a tegnapi éjszaka után. Amikor eszedbe jutnak a történtek, csak mosolyogni tudsz. Kedvesed nagyon örül, hogy sikerült rendeznetek kapcsolatotokat, és hogy régóta először érezte magát ennyire elégedettnek melletted. Szerencsére nem kell sehová sem sietnetek, ezért hosszan lustálkodhattok. Használjatok ki minden percet, mert megérdemlitek!








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma sokféle lehetőséget kínál számodra a sors, de te nem tudsz előrehaladni lassan, hanem egyszerre mindent akarsz. Nagyon nehezen fogadod el a folyamatosság elvét, és megorrolsz a körülötted lévőkre, amikor ezt a tulajdonságodat nem hagyják szó nélkül. Szüleid vacsorára várnak, de valamilyen program hirtelen közbejön, és nem érsz oda idejében.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Valóban választanod kell két alternatíva között, még akkor is, ha ez a nehezedre esik. Senki sem irigyel ebben a helyzetben, de most nem bújhatsz mások háta mögé. Amikor minden megoldással kecsegtet, hirtelen beüt a krach, és úgy érzed, hogy ennél rosszabb már nem is lehet. Ne kiabáld el!








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Családod hiányol, de ezt nem merik neked szóba hozni. Tudják, hogy egy-egy neked nem tetsző szó után azonnal felcsattansz. Nem szeretnének olyan helyzetet teremteni, hogy felemeld a hangod. Lehet, hogy te nem érzed ezt a kettősséget, így fáj a felismerés. Ne csüggedj, hiszen még képes vagy változtatni ezeken a berögzült rutinokon.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Barátod komoly válságba kerül. Tudod, hogy csak te tudsz rajta segíteni, mert a közelmúltban hasonló krízisen mentél keresztül. Nagyon félsz attól, hogy az ismét felszínre hozott kudarc benned is újabb érzelmeket indít el, ezért nem szívesen adsz segítséget a rászorulónak. Kedvesed rábeszél, hogy segíts barátodnak, és te hajlasz is a jó szóra.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szeretnéd egyedül tölteni ezt a napot, de nem sok esélyed van arra, hogy mindez így történjen. Kedvesed becsönget hozzád, mert nem tud egyedül megbirkózni egy feladattal. Lehet, hogy nehezedre esik a segítség, de most nem utasíthatod vissza a kérését. Nagyon hálás lesz mindazért, amit átvállalsz tőle és egy időre a te kéréseidet is betartja. Csak reméld, hogy ez a hálás hangulat még sokáig tart!








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szeretnél megszökni egy családi vacsoráról, de most nem teheted. Mindenki ünnepel körülötted, ezért nem teheted meg, hogy cserben hagyod vendéglátóidat. Amikorra hazaérsz, már annyira fáradt vagy, hogy legközelebbi barátod látogatásának sem örülsz. A fáradtságod pillanatok alatt szertefoszlik, amikor néhány érdekes hírt oszt meg veled.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az az álom, amelyet napok alatt felépítettél, ma elemeire hullhat szét. Úgy érzed, hogy itt a vég. Nem akarod észrevenni, hogy az elemekből még felépíthető minden, és amikor ezt egyik barátod kimondja, nem is hiszel neki. Szeretnél néhány héttel idősebb lenni, hogy már csak a megoldással kelljen foglalkoznod. Sajnos most erre semmi esélyed sincs.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Baráti összejövetelre vagy hivatalos, ahonnan a vártnál előbb távozol. Szóváltásba kerülsz egyik ismerősöddel és egyikőtök sem hajlandó engedni. A társaság minden tagja azon van, hogy a feszültséget végre feloldjátok, és minden visszaálljon a megszokott, csöndes kerékvágásba. Egy idő után eleged lesz az egészből, így kilépsz a szituációból, magad mögött hagyod ezt a helyzetet, és hazamész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top