nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.17., hétfõ)

Napi horoszkóp (12.17., hétfõ)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szeretnél segíteni egyik kollégádon, de nehézségekbe ütközöl. Nem örül annak, hogy közeledni próbálsz. Hiába töltöttetek együtt néhány kellemes órát, még nem vagytok közeli barátok. Ha képes vagy várni, előbb-utóbb tudtok majd egymással beszélni. Tartsd tiszteletben a döntését, még akkor is, ha nagyszerű javaslataid lennének.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érzed magad, mintha ez elmúlt hetek lidércnyomása egy perc alatt megszűnt volna. Kedvesed igyekszik minél kellemesebbé tenni a napjaidat, és ezért nagyon hálás vagy neki. Egyik szeretted hosszú távollét után hazaérkezik, így sok időt töltötök együtt. Reméled, hogy nem csak egy rövid látogatásról van szó.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem tudod, hogy kedvesed minek örülne, ezért naphosszat csak tanácstalanul bámulod a kirakatokat. Jobban tennéd, ha egyik közös barátotokhoz fordulnál segítségért. Hidd el, hogy nem is olyan ördöngösség meglepni párodat! Napok óta nem ettél egy jót, így épp kapóra jön egy vacsorameghívás.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Igyekszel a munkádra koncentrálni, de egyre nehezebben megy. Az utóbbi években rosszul sikerültek az ünnepek, és most minden követ megmozgatsz, hogy az idén ez ne így legyen. Kedvesed hálás azért, hogy sokat teszel nyugalmatok érdekében. Végső elhatározásodban még arra is ráveszed magad, hogy békejobbot nyújts néhány barátodnak és rokonodnak.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mostanában egyre több a hangos szó otthon. Mindketten úgy viselkedtek, mit akik nem akarnak, és nem is tudnak megfeledkezni néhány jelentéktelen történetről. Kedvesed egy idő után békejobbot nyújt, de te csak látszólag fogadod el. A nyugodtnak tűnő felszín alatt komoly indulatok dolgoznak benned.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem tudsz nyugodtan megülni a fenekeden. Mindig valami feladaton töröd a fejed. Úgy érzed, hogy közelebb jutottál a megoldáshoz, de a környezeted nem ennyire bizakodó. Ne is hederíts rájuk, hiszen a tények téged igazolnak!








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyobb összegre számíthatsz, így vége a spórolásnak. Nagyon örülsz a “felszabadulásnak”, és azonnal elkezded ledolgozni a lemaradásaidat. Rövid időn belül jelentős összeget költesz el, de végre minden ajándékot beszerzel. Hazafelé menet az egyik kirakatban megpillantasz egy régóta vágyott ruhát, és úgy gondolod, hogy most ezt is megengedheted magadnak.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hetek óta csak egy dolog köti le a figyelmedet. Szeretnél már túlesni az eseményen, de tele vagy feszültséggel. Kedvesed igyekszik megnyugtatni, hogy semmi rendkívüli nem fog történni, de te tisztában vagy a valósággal. Szüleid szeretnének segíteni neked, de te visszautasítod támogatásukat.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma bármibe belefoghatsz, minden sikerül. A környezetedben többen azzal igyekeznek segíteni, hogy mérsékletre intenek. Most ne foglalkozz velük, hiszen csak megzavarhatnak a mindennapi munkádban. Bátran nézz előre, és így mindent megoldasz.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nosztalgiával gondolsz az elmúlt esztendőre. Úgy érzed, hogy most sokkal nehezebben tudsz megfelelni környezeted elvárásainak, mint ahogy azt egy éve tetted. Családod igyekszik elhitetni veled, hogy fölöslegesen állítasz magad elé nehezen teljesíthető elvárásokat. Lassan rá kell jönnöd, hogy Te sokkal többet vársz el magadtól, mint ahogy azt a többiek teszik.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Még nagyon sok feladat tornyosul előtted, ezért nem tudod átadni magad az ünnepi hangulatnak. Kedvesed nemhogy nem segít, de egyenesen hátráltat céljaid elérésében. Nehezen érti meg, hogy a pillanatnyi kényelmetlenség után te nagyon hálásan fordulsz felé. Igyekezz vele mindezt megértetni, mert akkor kevesebb veszekedéssel számolhatsz.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szereted a Karácsonyt, de az idén semmi kedved a küszöbön álló felhajtáshoz. Nagyon szentimentális vagy és nem szeretnéd, ha az érzelmek ismét eluralkodjanak rajtad. Most vagy túl egy már-már lezárt kapcsolaton, és most nincs kedved emlékezni. Hiába igyekszel megszokni a szokások és elvárások elől, nem sikerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top