nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.18., kedd)

Napi horoszkóp (12.18., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Egyik ismerősödet olyan ügyben támadják, amelyhez semmi köze sincs. Szeretnél igazságot szolgáltatni, de nem vagy abban a helyzetben, hogy ezért tegyél is. Szüleid napok óta igyekeznek elérni, de még csak a telefont sem emeled fel. Itt lenne az alkalom, hogy az otthoni dolgokat is tisztázzátok.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Nem az a megoldás, ha sok munkát veszel a nyakadba. Amikor ezt Kedvesed is felveti Neked, nem tudsz mit válaszolni a kérdéseire. Össze vagy törve és ezen még az sem változtat, hogy a munkád területén egyre több sikert könyvelhetsz el. Pénzügyeid valamennyit javulnak, de ne kezdj eszeveszett költekezésbe, mert most még nem teheted meg!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Olyan dolgokat ígérsz meg a Főnöködnek, amelyet nem tudsz és nem is akarsz teljesíteni. Nem volt okos gondolat, hogy a nyugalmad reményében mindent megígérsz. Hidd el, hogy a most még távolinak tűnő határidő pillanatok alatt a sarkadban lesz. Most még nincs késő visszakozni! Ha végiggondolod a lehetőségeket, csak jól dönthetsz!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A nagy készülődésben majdnem elfelejtkezel egy fontos találkozóról. Lehet, hogy nem sikerül a napot győzelemmel zárni, de semmiért nem okolhatod magad. Nyugodj meg, te mindent megpróbáltál. Szüleid unszolására elfogadsz egy vacsorameghívást. Semmi kedved a programhoz, de szerencsére minden másként alakul.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Abban reménykedsz, hogy egyik munkatársad visszaadja a ráosztott feladatot, és így te léphetsz a helyébe. Nem vagy azzal tisztában, hogy pontosan milyen megbízásra ácsingózol, de messziről minden szépnek tűnik. Munkatársaid bulit szerveznek a közelgő ünnep megünneplésére. Bár nem tartod jó ötletnek ezt a kezdeményezést, de nem akarsz semmiből sem kimaradni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Úgy érzed, hogy itt az ideje a pihenésnek. Egyik barátod tudomást szerez döntésedről, és azonnal felkeres. Nem érti a helyzetet, de meg van arról győződve, hogy őrültséget csinálsz. Ne lepődj meg a reakcióin, hiszen nem Ő az egyetlen, aki másképpen gondolkozik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Mindenkivel nagyon kedves vagy, és ez környezetednek is feltűnik. Nem tudják mire vélni a változást, hiszen az utóbbi időben semminek sem tudtál örülni. Nagyon meglepődsz, amikor többen is megjegyzik megváltozott hangulatodat. Látod, mennyit jelent, ha kedvesen fordulsz az emberek felé? Otthon egy furcsa üzenet vár, amit csak nehezen tudsz megfejteni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Egy barátod nagyon későn csönget be hozzád. Tudod, hogy mostanában nagyon sok gondja van, de még sincs türelmed végighallgatni. A beszélgetés végül elhúzódik, de te sokkal kioktatóbb vagy, mint ahogy azt előre tervezted. Barátod végül úgy kullog haza, mint egy megvert hadsereg. Valamit nagyon elrontottál!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Nagyszerű elképzeléseid vannak, csak támogatót nem találsz hozzá. Mindenkit felkeresel, de senki sem lát elég fantáziát az ötletedben. Úgy érzed, hogy fel kéne adnod, de mégsem teszed. Jól döntöttél, hiszen lesz olyan kollégád, aki örömmel látná elképzeléseidet. Hazafelé menet beszerezhetsz néhány ünnepi kelléket, ezzel is közelebb hozhatod az ünnepeket.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Nagyon korán felébredsz, de mégsem sikerül időben elindulnod. Egy gondolat nem enged el, így egész nap ezen őrlődsz. Csak úgy tudod magad kibillenteni ebből az állapotból, ha nem csak a problémára figyelsz, hanem a megoldáson is töröd a fejed. Kedvesed délután telefonál: késik a megbeszélt randevúról.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Kedvesed nagyon sok dolgot bevállal a háztartásban, de nem sikerül teljesítenie. Lassan az utolsó kártyáit is eljátssza, így hitetlenkedve fogadod újabb ötleteit. Igyekszel mindezt nem kimutatni, de egyre nehezebben megy. Családod is kommentálja a helyzetet, ami egyáltalán nem segít a kapcsolatotoknak.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Szeretnél ma pontot tenni egy fontos feladatod végére. Nem tudod, hogy pontosan mit várnak el tőled Főnökeid, de a megérzéseidre bízod magad. Nem tévedsz, amikor megpróbálod feltérképezni az előtted álló kihívásokat. Egy megbeszélésen olyan információkra teszel szert, amelyek segítenek a probléma megoldásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top