nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.19., szerda)

Napi horoszkóp (12.19., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Kedvesed fordulópont elé állít. Nem akarod megsérteni, ezért igyekszel kihátrálni a helyzetből, de nem sok sikerrel. Mindenki tudni véli, hogy a közeljövőben kettőtökből egy pár lesz, de ezt még nem tudod elfogadni. Ha úgy érzed, hogy még várnod kell, ne dönts csak azért, hogy a tömeg elégedetten elhallgasson!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Sokan megszólnak azért, mert hazamész, és leülsz a tévé elé megnézni néhány habkönnyű filmet. Ne is foglalkozz az ilyen véleményekkel, hiszen semmit sem tudnak rólad. Ha most úgy érzed, hogy erre van szükséged, akkor tegyed! Egyik szomszédod késő este csönget föl, mert egy régen kölcsönkért szerszámot szeretne visszaadni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Nem tudod, hogy mit is szeretnél pontosan. Lehet, hogy rossz oldalról közelíted meg a problémát és inkább azt kéne kimondani, hogy mit NEM szeretnél. Hidd el, hogy ebből is ki lehet indulni! Szerelmed nagyon sok időt tölt olyan dolgokkal, amelyek számodra nem sokat jelentenek. Egy meggondolatlan megjegyzés miatt egy kellemetlen délutánt szerezhetsz magadnak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Olyan helyzetekben is képes vagy vitázni, amelyek eddig nem is érdekeltek. Senki sem érti, hogy hirtelen mi történt, miért vagy ennyire izgatott. Ne bocsátkozz magyarázatba, mert erre senki sem kérhet. Szükséged van a pihenésre és ezt most már lassan te is bevallod.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Kedvesed olyan hírt közöl Veled, amely megdöbbent. Nem tudod, hogy a hír mögött mennyi igazság húzódik meg, de ha minden, mit hallottál, igaz, komoly slamasztikában vagy. Ne ijedj meg, inkább igyekezz a dolgok mélyére ásni. Környezetedben sokkal több támogatót tudhatsz magad mellet, mint amennyivel számoltál.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Egy megbeszélésen komoly vita tör ki. Igyekszel megmenteni a helyzetet, így néhány viccet eresztesz el. A hallottaknak hatása lesz a többiekre, hiszen mindenki elnémul, és csak rád figyel. Egyrészről nagyszerű “munkát” végeztél, de másrészről kellemetlen helyzetben találd magad meggondolatlanságod miatt. Kimászol a slamasztikából, de ezek után kétszer is meggondold, hogy egy-egy helyzetben hogyan nyilvánulsz meg.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Este el kell menned egy hivatalos összejövetelre. Nem tudod, hogy mit vegyél el, de végül nagyon jól döntesz. Kedvesed az utolsó pillanatban lemondja azt, hogy veled menjen. Nagyon rosszul esik, hogy ez történt, de már tántoríthatatlanul elmész az eseményre. Lehet, hogy nem is szerencsétlenség az, ami történt? Egy vonzó Bak kerül az utadba, és nagyon kellemesen elbeszélgettek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Eszedbe jut egy régi emlék, és nem tudsz tőle szabadulni. Már ezerszer végiggondoltad, hogy mit csináltál rosszul és ez most sincs másként. Jobban tennéd, ha nem foglalkoznál ennyit a múlt töredékeivel, hiszen nem tesz jót Neked. Igyekezz minél több figyelmet fordítani tanulmányaidra, hiszen a vizsgaidőszak vészesen közeleg!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Kedvesed napok óta nyaggat, hogy töltsétek együtt a mai estét. Nem tudod, hogy hogyan tudod ezt megoldani, de tisztában vagy azzal, hogy nem húzhatod tovább a beszélgetést. Amikor megérkezel az étterembe, szemed-szád tátva marad a meglepetéstől. Lásd be, nagyszerűen előkészített mindent és most már Te is sokkal kedvesebb vagy.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Rosszul érzed magad, mert egyik barátod hirtelen hátat fordít Neked. Nem tudod mire vélni viselkedését, hiszen a közelmúltban nagyon sok időt töltöttetek együtt. Lehet, hogy túl őszinte voltál Vele? Igyekszel beszélni Vele a történtekről, de nem hallgat meg. Adj Neki időt, hiszen hirtelen jött számára ez a nagy feltárulkozás.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Munkatársaid olyan kérdésekkel fordulnak hozzád, amelyekre csak Te tudsz válaszolni. Mindenki tisztában van azzal, hogy az érintett témákra sokkal nagyobb a rálátásod, mint környezetednek. Nagyon rosszul érzed magad, hiszen válaszodban nincs semmi megnyugtató. Amikor ezt többen is a szemedre vetik nem tudsz mit válaszolni. Kérj egy kis időt, és még egyszer nézd meg, hogy az adott helyzetben mit lehetne tenni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Egy régi Kedvesed jelenik meg az életedben. Nem tudod hová tenni hirtelen felbukkanását. reméled, hogy mindez csak egy rövid időre szól, és ismét eltűnik a látóteredből. Barátaid szeretnének elhívni egy összejövetelre, de te még a meghívás előtt elutasító választ adsz. Nem tudják, hogy honnan jutott tudomásodra az összeesküvésük, de tiszteletben tartják a döntésedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top