nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.20., csütörtök)

Napi horoszkóp (12.20., csütörtök)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Főnököd lemondja a megbeszéléseteket, és te csupa rossz dolgot sejtesz a háttérben. Nem ez az első alkalom, hogy a megérzéseid rossz irányba indulnak. Jobban tennéd, ha nem törnéd a fejed azon, milyen lehetőségek nyílnak számodra a jövőben, hanem csak a jelenre koncentrálnál. Nagyon közel van az év vége, ezért néhány személyes jellegű ügy végére pontot kéne tenned!








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Munkahelyeden mindenki a saját problémájával traktál. Örülsz, hogy így elmegy a nap, és nem kell a saját kérdéseidet feszegetned. Lehet, hogy először fárasztónak találtad ezt a szerepet, de lassan rájössz a helyzet pozitív oldalaira is. Kedvesed alig várja, hogy hazaérj, mert egy fontos kérdést szeretne veled tisztázni.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egyik barátod beugrik hozzád a munkahelyen. Sejted, hogy a villámlátogatás mögött a segítséged utáni ácsingózás húzódik. Valóban nem a legjobb módszerrel közelített hozzád, de ezért ne legyél rá dühös. Igyekezz minél előbb kiugrasztani a nyulat a bokorból, és csak azután mondj ítéletet.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Reggel rossz hangulatban ébredsz, amely nagyon gyorsan eloszlik. Kollégáid egy bárdolatlan tréfa célkeresztjébe állítanak, de még ezen is tudsz nevetni. Senki sem kér tőled olyan dolgokat, melyeket képtelen vagy megtenni. Ezen gondolkozz el, mielőtt egy fontos megbízásra igent, vagy nemet mondanál!








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Új gondolat fogan meg ma benned. Érdemes lenne váltani? Egy érdekes történet hallatán elkezdesz gondolkozni azon, hogy valami vállalkozásba kéne fognod ahelyett, hogy a sült galambot várod. Nem rossz gondolat, de biztos, hogy ez a megfelelő időpont?








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Napok óta csak forgolódsz, de nem tudsz rendesen aludni. Ez ma sem lesz másképp. Barátaid csak annyit vesznek észre, hogy egyre csöndesebb vagy, de nem értik a helyzetet. Itt lenne az ideje, hogy beavasd őket terveidbe, mert nagyon jó ötleteik lehetnek. Szüleid szeretnének veled beszélni egy családtagotok ajándéka miatt.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tele vagy lelkiismeretfurdalással a tegnapi kalandod miatt. Nagyon rosszul érzed magad, és ezért mindenben igyekszel kedvesed kedvében járni. Magaddal is sikerül elhitetned, hogy csak rá van szükséged, így örömmel veszed közeledését. A mámor után feltűnik, hogy szerelmed nem a megszokott gyöngédséggel foglalkozik veled. Lehet, hogy valamit félreértettél?








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az év vége üzleti ügyeidben sok buktatót tartogat. Keress föl egy jó könyvelőt, mert ő nagy segítséget jelenthet számodra. Munkahelyeden mindenki össze-vissza beszél, de az elhangzottaknak semmi alapjuk nincs, és ez számodra is világos. Nem sok időd maradt egy fontos feladatra, pedig a hátralévő néhány napban még be kell fejezned.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindenre odafigyelsz, pedig most nem kéne ezt tenned. Mindenkinek van egy jó ötlete, amelyet neked kéne megvalósítani. Ne foglalkozz ezekkel a közbevetésekkel, csak arra figyelj, amit főnököddel egyeztettetek. Ha környezeted ezt a viselkedést flegmaságnak véli, ám legyen.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy ismerősöd felhív, hogy segítségedet kérje. Komoly magánéleti problémái vannak, és tőled várja a támogatást. Gondold végig, hogy mit válaszolsz, hiszen „Igen” esetén része lesz a mindennapjaidnak. Csak te tudsz abban dönteni, hogy nyugalmadat mennyire félted ettől.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon csúszik az út, és ha nem figyelsz oda, könnyen balesetet szenvedhetsz. Főnököd más véleményen van egy feladat kapcsán, de hajlandó számodra szabad kezet biztosítani. Nagyon hálás vagy ezért a gesztusért, hiszen most megmutathatod, hogy mire vagy képes önállóan. Figyelj oda a részletekre, mert ott csúszhatsz el könnyen.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szüleid segítségedet kérik, és te igent mondasz. Ahhoz, hogy valóban mellettük tudj lenni a pillanatnyi helyzetben, rövid szabadságot kell kivenned. Főnököd nem kérdezi meg, hogy hová készülsz. Szeretnél beszélni a problémáról, de most nincs bátorságod belevágni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top