nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.24., hétfõ)

Napi horoszkóp (12.24., hétfõ)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Boldog Karácsonyi Ünnepeket! Nagyon vártad már ezt a napot, és most nem is csalódsz. Családod néhány tagja későn érkezik, ezért ismét van ok az izgalomra. Szüleid nagyon hálásak neked, amiért egy felszínre törő nézeteltérést lassan elsimítasz.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Egész nap rettegve figyeled, hogy sikerül-e elkészülni estére, de minden jól sül el. Mindenki örül a neki szánt ajándéknak, így teljes lehet a boldogságod. Kedvesed az utolsó pillanatban esik be az ajtón. Dühösen fordulsz felé, de azonnal megenyhülsz a meglepetése láttán.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Boldog Karácsonyt! Végre egy újabb alkalom, amikor beszélhetsz szeretteiddel. Egy ideje úgy érzed, hogy nem mutatod ki kellőképpen szeretetedet, ezért ma igyekszel mindezt kompenzálni. Vigyázz, nehogy túlzásba ess, és csak ellenérzést szüljön az igyekezeted.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kellemes Ünnepeket! Minden részletre odafigyeltél, így minden nagyszerűen sikerül. Nagyon elfáradtál az elmúlt napok alatt, de most úgy érzed, hogy megérte. Nagyon büszke vagy a munkádra, és jólesik, hogy a környezeted is hasonlóan vélekedik a dolgokról. Nagyon későn fekszel le, de holnap sokáig alhatsz.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kellemes Karácsonyt! Mindenkit elvarázsoltál. Szeretteid nagyszerűen érzik magukat. Az idén mindent jól előkészítettél, így sokkal kevesebb idegeskedéssel járt a mai este sikere. Csak későn maradsz egyedül kedveseddel, de a meghitt hangulat nem száll el, sőt….!








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Boldog Karácsonyt! Nagyon igyekeztél, de valahogy mégsem stimmel minden. A benned lévő feszültség könnyen ráragadhat a környezetedre. Kedvesed nem veszi észre rossz hangulatodat. Nagyon haragszol rá figyelmetlensége miatt, és ezt a helyzetet csak súlyosbítja, hogy rossz vicceket rossz időben süt el.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Boldog Karácsonyt! Az utolsó pillanatban esel be az ajtón, így kevés időd marad arra, hogy mindent elkészíts. Egyik barátod észreveszi, hogy pánikban vagy, így örömmel segítségedre siet. Hálás vagy neki, de most nem tudod kimutatni érzéseidet. Ne aggódj emiatt, hiszen mindenki tudja, hogy komoly feladatok vannak mögötted. Ünnepelj nyugodtan, és ne foglalkozz az esetleges tökéletlenségekkel!








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Az ünnep közeledtével egyre szentimentálisabbá váltál. Ezt nem csak a környezeted veszi észre, hanem te is tapasztalod. Nem szégyelled az érzéseidet, de téged is meglep, hogy bizonyos esetek milyen reakciókat váltanak ki. Egyik pillanatban nevetsz, de a másikban már könny szökik a szemedbe. Ez ma sem lesz másképpen!








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Boldog Karácsonyt! Reménykedsz abban, hogy a tavalyi “idegbaj” az idén elkerüli az ünnepeket. Szerencsére minden jól sikerül, de te csak nagyon nehezen engedsz fel. Attól félsz, hogy bármelyik pillanatban előbújhat egy rém a sarokból, és ellophatja a nyugalmadat. Ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz!








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kellemes karácsonyi Ünnepeket! A közelmúlt eseményeitől nem tudod magad teljesen függetleníteni, így a mai nap is kicsit szomorkásan telik. Nem tudod, hogy mikorra jössz ki ebből a gödörből, de reméled, hogy ez már nincs messze. Nem elég csak várni ezt, hanem tenned is kéne az ügy érdekében. Ma csak a körülötted lévőkre koncentrálj, de holnap gondold végig a tennivalókat.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kellemes Ünnepeket! Mindent beszereztél, amire szükségetek volt, de most aggódsz az anyagiakért. Semmi gond, hiszen nemsokára megkapod a következő fizetésed. Ma aztán nem kíméled magad. Szeretnéd, ha minden a legjobban sikerülne, ezért mindent meg is teszel. Amikor egyik családtagod figyelmetlenségből lesodor egy értékes tárgyat, te éktelen haragra gerjedsz.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Boldog Karácsonyt! Egész nap rohantál, hogy minden a helyén legyen, de végül sikerült. Fáradt vagy, de érzed, hogy ezért megérte. Szüleid hálásak neked a segítségedért. Későn térsz nyugovóra, de úgy érzed, hogy végre megérte mindez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top